طرز تهیه کیک شکلاتی خیس کافی شاپی همراه با فیلم

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و ساده در منزل

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس کافی شاپی همراه با فیلم

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس کافی شاپی همراه با فیلم 1024 680 لبنیات صباح

برای درست کردن یک عصرونه دلچسب و شکلاتی چه پیشنهاداتی دارید؟ بله، دقیقا درسته. یک کیک شکلاتی ساده و فوری می‌تواند برای اتمام روز گزینه‌ای بسیار جذاب و خوشمزه باشد. برای درست کردن کیک شکلاتی در خانه کافیست میزان و مواد مورد نیاز و طرز تهیه آن را یاد بگیرید تا در کمترین زمان ممکن یک کیک شکلاتی خیس خوشمزه داشته باشید. برای آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خیس رستورانی در انتها می‌توانید فیلم پخت کیک شکلاتی را مرحله به مرحله تماشا کنید و آن را بپزید.

کیک شکلاتی یکی از چندین مدل کیک است که بسیار ساده و سریع آماده می‌شود، برای پخت این کیک نیاز به جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ نبوده و با مخلوط کردن تمامی مواد یک جا تهیه می‌شود. کیک شکلاتی یکی از پرطرفدارترین کیک‌های دنیا است که برای عصرانه یا صبحانه سرو شده، اگر شما هم از طرفداران پر و پا قرص طعم کیک شکلاتی هستید به شما خواندن آموزش پخت چیز کیک شکلاتی بدون فر را هم توصیه می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی فوق العاده خوشمزه

برای درست کردن کیک شکلاتی خیس نیاز به آرد، تخم مرغ، شکر، پودر کاکائو و غیره دارید. مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی ساده و فوری شامل موارد زیر است:

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: یک پیمانه
  • روغن: نصف پیمانه
  • پودر کاکائو: سه قاشق غذاخوری
  • آرد: دو پیمانه
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک شکلاتی ساده و رستورانی

برای درست کردن کیک شکلاتی خوشمزه و جذاب که با سس شکلات پوشیده شده باشد شما می‌توانید مرحله به مرحله با ما همراه باشید و عصرانه ای خوشمزه و جذاب بپزید و نوش جان کنید.

مرحله اول گرم کردن فر

یکی از مهمترین مرحله ای که قبل از پخت کیک یا چیز کیک ساده باید آن را انجام بدهید، روشن کردن فر و تنظیم دمای حرارت آن روی 170 درجه سانتی گراد است. اگر از فر برقی یا مایکروفر استفاده می‌کنید دمای آن را روی 150 درجه سانتی گراد بگذارید.

مرحله دوم ترکیب مواد خشک و الک کردن آن

در این مرحله شما می‌توانید مواد خشک مانند آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و وانیل را ترکیب کرده و سه بار الک کنید. این کار برای باز شدن بافت مواد خشک صورت خواهد گرفت و پس از آن که به خوبی الک شد مواد را با هم ترکیب نمایید.

مرحله سوم ترکیب تخم مرغ، وانیل و شکر

پس از مخلوط کردن مواد خشک ظرف آن را کنار گذاشته و نوبت به ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل است. حال نوبت به این است که این ترکیبات را با همزن دور تند به مدت 5 دقیقه مخلوط می‌کنیم و تا زمان کشدار شدن مواد به این کار ادامه بدهید، در ادامه به مواد ترکیبی شیر را اضافه کرده و مجدد به مدت 10 ثانیه مواد را با دور متوسط هم بزنید.

مراحل پخت کیک شکلاتی خیس

مرحله چهارم ترکیب آرد و پودر کاکائو با تخم مرغ

برای ترکیب آرد و تخم مرغ باید آرد را در سه مرحله به آن اضافه کنید و از لیستک برای هم زدن آن استفاده کنید تا پف تخم مرغ ها نخوابد، دراین مرحله مواد را از یک طرف هم زده و مخلوط کرده تا به یک بافت یک دست برسید. اگر مایع کیک شما رقیق شد می‌توانید با یک الی دو قاشق آرد الک شده این مشکل را رفع کنید.

مرحله پنجم پخت کیک شکلاتی ساده و خوشمزه

برای ریختن کیک داخل قالب ابتدا باید سطح قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید پس از آن یک الی دو قاشق آرد به آن اضافه کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و چندین بار قالب را روی یک سطح صاف بکوبید تا به خوبی در قالب جا بگیرد و هوای اضافی آن خارج شود. در نهایت قالب را درون فر قرار بدهید و بگذارید تا کیک به خوبی بپزد. مدت زمان پخت کیک شکلاتی خیس حدود 40 دقیقه بوده و برای تست کردن پخت آن می‌توانید با خلال دندان را وسط کیک فرو کنید و اگر کیک به بدنه خلال دندان نچسبید یعنی مدت زمان پخت کیک شکلاتی شما تمام شده است و آماده خودن می‌باشد.

مرحله ششم درست کردن و ریختن سس شکلات روی کیک

برای خارج کردن کیک از داخل قالب عجله نکنید، اجازه بدهید کمی خنک شود. در این مدت زمان می‌توانید از 200 گرم شکلات تخته ای با یک قاشق غذاخوری روغن استفاده کنید و آن را درون کاسه ای روی حرارت غیر مستقیم قرار بدهید و با روش بن ماری آن را ذوب کنید و در نهایت پس از خنک شدن کیک سس شکلات را روی آن بریزید.

نکات مهم پخت کیک شکلاتی خیس به روش کافی شاپی

  • استفاده از سس شکلاتی یا گاناش اجباری نبوده، اگر به کیک شکلاتی خیس علاقمندید می‌توانید از این روش استفاده کنید.
  • اگر کیک شکلاتی تیره دوست دارید، باید از پودر کاکائو تیره استفاده کنید.
  • برای فرهای برقی دمای فر را روی 165 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید.
  • هنگام پخت کیک در فر را به هیچ عنوان تا 20 دقیقه اول باز نکنید، این کار باعث می‌شود پف کیک شما کم شود.
  • برای تست کردن پخت کیک پس از گذر از 40 دقیقه درب فر را باز کرده و با خلال دندان این کار را انجام بدهید.
  • اگر قطر کیک تان بیشتر از 20 سانت شد می‌توانید همان ابتدا پس از آنکه کمی خنک شد آن را برش بدهید و نصف کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید نصف پیمانه قهوه آماده را به مایع کیک اضافه کنید، این کار باعث می‌شود کیک کاکائو با طعم قهوه داشته باشید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن کیک شکلاتی تان می‌توانید کمی خامه را با مواد ترکیب کنید و طعمی بی‌نظیر به کیک بدهید.

برای درست کردن یک کیک شکلاتی خیلی کار سختی در پیش نخواهید داشت، تنها با فراهم کردن و ترکیب موادی مانند آرد، پودر کاکائو، وانیل، تخم مرغ، بکینگ پودر و روغن می‌توانید کیکی خوشمزه و جذاب داشته باشید. درست کردن کیک شکلاتی حدود 40 دقیقه زمان نیاز داشته و پس از آن در صورت تمایل به کیک شکلاتی خیس یا اصطاحاً گاناش شده می‌توانید روی سطح کیک را پس از پخت و سرد شدن آن با سس شکلات بپوشانید و نوش جان کنید.

2 دیدگاه
  • گاناش چیه؟ همون سس شکلاتیه؟

  • مرسی از اینکه یاد دادی چجوری یه کیک شکلاتی خوشمزه بپزیم، من از تو نی نی سایت دیده بودم یه مدلو و درست کردم اصلا خوب نشد ولی این روش رو امتحان کردم خیلی عالی بود