پنیر

پنیر به عنوان جزیی از گروه لبنیات، منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است. مصرف 30 گرم پنیر  در حدود 8 گرم پروتئین و 200 میلی گرم کلسیم به بدن می رساند. در حالی که 150 تا 200 گرم شیر (معادل یک لیوان شیر) چنین میزان کلسیمی را به بدن می رساند.

پنیر لاکتیکی صباح

null

پنیر لبنه صباح

null

پنیر پیتزا صباح

null

پنیر - Cheese

null
پنیر بلغاری 3 کیلویی صباح

پنیر بلغاری 3 کیلوگرم صباح

پنیر بلغاری 800 گرم صباح

پنیر بلغاری 800 گرم صباح

پنیر بلغاری صباح 400 گرم

پنیر بلغاری 400 گرم صباح

پنیر لبنه 350 گرم صباح

پنیر لبنه 350 گرم صباح

پنیر لبنه صباح 170 گرم

پنیر لبنه 170 گرمی صباح

پنیر لبنه 100 گرمی صباح

پنیر لبنه سه گوش 100 گرمی صباح

پنیر لبنه صباح 750 گرم

پنیر لبنه 750 گرم صباح

پنیر لاکتیکی 3 کیلوگرمی صباح

پنیر لاکتیکی 400 گرمی IML صباح

پنیر لاکتیکی 400 گرمی صباح

پنیر لاکتیکی صباح - 800 گرم

پنیر لاکتیکی 800 گرمی صباح

پنیر لاکتیکی 6 کیلوگرمی صباح

پنیر لاکتیکی 6 کیلوگرمی صباح

پنیر پیتزا پروسس شده صباح 2000 گرم

پنیر پیتزا پروسس شده 2000 گرمی صباح

پنیر پیتزا پروسس شده 900 گرم صباح

پنیر پیتزا پروسس شده 900 گرم صباح

پنیر پیتزا پروسس شده 180 گرمی صباح

پنیر پیتزا پروسس شده 180 گرم صباح

پنیر لاکتیکی 300 گرمی صباح

پنیر لاکتیکی 300 گرمی صباح

مطالب مفید صباح

Useful Facts

روش های نگهداری از انواع پنیر
روش صحیح نگهداری از پنیر خانگی 1024 640 لبنیات صباح

روش صحیح نگهداری از پنیر خانگی

پنیر - Cheese

صباح

پنیر یکی از خوراکی های اصلی ما ایرانیان از خانواده لبنیات برای صبحانه و شام است. حفظ و نگهداری از پنیر یکی از سخت ترین کارها است. در این مقاله به شما روش صحیح نگهداری از پنیر را توضیح می دهیم .