خرید پنیر صباح
پنیر به عنوان جزیی از گروه لبنیات، منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است. مصرف 30 گرم پنیر در حدود 8 گرم پروتئین و 200 میلی گرم کلسیم به بدن می رساند. در حالی که 150 تا 200 گرم شیر (معادل یک لیوان شیر) چنین میزان کلسیمی را به بدن می رساند.
پنبر سفید فتا صباح
سوالات متداول درباره پنیر
بهترین پنیر برای صبحانه کدام است؟
همه چیز به ذائقه شما بستگی دارد، اگر دوست دارید در صبحانه پنیر سالم و کمنمک مصرف کنید پیشنهاد ما به شما پنیر لاکتیکی صباح است، اگر دنبال پنیر مقوی و چربتر هستید پنیر فتا پیشنهاد مناسبی میتواند باشد.
Useful Facts
همه چیز درباره شیر: از تولید به مصرف
پنیر کبابی چیست و چه خواصی دارد؟
پروبیوتیک چیست؟
پنیر - Cheese
پنیر یکی از پرمصرفترین خوراکیهای لبنیات است که در انواع مختلف در سراسر جهان وجود دارد. پنیرها کاربردهای مختلفی دارند، از پنیرها در مصرف صبحانه و روزانه، مصارف آشپزی مانند پنیر پیتزا، پنیرهای آشپزی و موارد مختلف استفاده میشود. پنیرها شامل منبع مهم و مقوی برای جذب کلسیم هستند، پنیر یک محصول لبنی است که انواع آن از شیر (شیر گاو، گوسفند، بز و بوفالو و سایر حیوانات) و فرآورده های شیری تهیه می شوند.
انواع پنیر شامل طیف گسترده ای از طعم ها و بافت ها هستند، در بسیاری از فرهنگ ها از این ترکیب خوشمزه عنوان یک غذای اصلی استفاده می شود. پنیر سرشار از مواد مغذی مهم مانند آمینواسیدها، پروتئین، اسیدهای چرب، انواع ویتامین و مواد معدنی است اما قطعا همه پنیرها از فواید غذایی یکسانی ندارند از این رو، برخی از انواع پنیرها سالم تر از بقیه هستند.
انواع پنیر صباح
صباح انواع مختلفی پنیر دارد که از این بین میتوان به پنیر لاکتیکی صباح، پنیر سفید، پنیر بلغاری، پنیر لبنه برای مصرف صبحانه و روزانه از پنیر پیتزا و پنیر آشپزی برای مصارف دیگر اشاره کرد. پنیر لاکتیکی صباح کم چرب و کم نمک است و بسیاری افراد بهویژه کسانی که مبتلا به بیماریهای قلبی و فشار خون و گوارشی هستند از این پنیر استفاده میکنند.