طرز تهیه‌ی باسلر لکرلی , شیرینی سوییسی

باسلر لکرلی

طرز تهیه‌ی باسلر لکرلی , شیرینی سوییسی

طرز تهیه‌ی باسلر لکرلی , شیرینی سوییسی 1280 853 لبنیات صباح

باسلر لکرلی یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه سوییسی است که به عنوان یک عصرانه پاییزی می توانید میل کنید. تهیه‌ی این عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه کمی زمان‌بر است، اما مطمئن باشید طعم لذیذ و بی نظیر آن خستگی را از تن شما .

باسلر لکرلی را می‌توانید به مدت دو ماه در یخچال نگه ‌دارید. به شرط اینکه آن را به همراه نصف سیب در یک ظرف درب‌ بسته قرار دهید و هر هفته، نصف سیب قبلی را با نصف سیب جدید جایگزین کنید.

مواد لازم برای تهیه‌ی باسلر لکرلی

  • عسل: سه ‌چهارم فنجان
  • شکر: یک ‌سوم فنجان
  • نمک: یک ‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • آرد گندم: دو فنجان
  • بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • تخم‌ مرغ بزرگ: یک عدد
  • بادام: دو سوم فنجان
  • پوست شیرین ‌شده‌ی پرتقال: نصف فنجان
  • پوست شیرین ‌شده‌ی ترنج: یک ‌چهارم فنجان
  • پوست رنده ‌شده‌ی پرتقال: یک قاشق غذاخوری
  • پوست رنده‌ شده‌ی لیموترش: یک و نیم قاشق چا‌ی‌خوری
  • پودر دارچین: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: یک‌ هشتم قاشق چای‌خوری
  • جوزهندی رنده ‌شده: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • شکر قنادی: یک چهارم فنجان

طرز تهیه‌ی باسلر لکرلی

۱.
در یک ماهیتابه‌ی کوچک، عسل را با شکر و نمک مخلوط کنید. ماهیتابه را به مدت سه دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید و هر از گاهی آن را هم بزنید تا عسل و شکر ذوب شوند و به جوش آیند.

یک کاسه‌ی نسوز بزرگ بردارید و مخلوط عسل را به آن منتقل کنید. کاسه را کنار بگذارید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه خنک شود.

۲.
فر را روی ۱۷۶ درجه‌ی سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود. روی سینی فر هم کاغذ پوستی بگذارید.

۳.
برای شیرین کردن پوست پرتقال یا ترنج، پوست آن‌ها را خلالی خرد کنید. سپس دو قابلمه‌ی کوچک را آب کنید و روی حرارت بگذارید. اجازه دهید آب به جوش آید. سپس پوست پرتقال و ترنج را در قابلمه‌های جداگانه بریزید.

این مقاله را از دست ندهید:  طرز تهیه میان وعده سینه مرغ و پنیر فتا

اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بمانند، سپس آن‌ها را آبکش کنید. این مراحل را سه بار تکرار کنید. خلال‌ها باید هر بار ۱۵ دقیقه در آب جوش بمانند تا بپزند و تلخی‌شان از بین برود.

سپس در یک ماهیتابه، دو تا سه قاشق غذاخوری روغن بریزید و خلال‌‌های پرتقال را کمی تفت دهید. در نهایت، با توجه به ذائقه‌تان به آن شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. این مرحله را برای خلال‌های ترنج هم انجام دهید‌. پوست شیرین‌شده‌ی پرتقال و ترنج را کنار بگذارید.

۴.
در یک کاسه‌ی کوچک، آرد گندم را به همراه بکینگ پودر الک کنید و کنار بگذارید. تخم‌ مرغ را کمی بزنید. آن را به مخلوط عسل اضافه کنید و با یک کفگیر محکم یا قاشق چوبی بزنید‌.

بادام‌ها را در آب جوش بریزید و زمانی که پوست آن‌ها نرم شد، پوست‌شان را بگیرید. پوست لیموترش و پرتقال را رنده کنید.

سپس بادام، پوست شیرین‌شده‌ی ترنج و پرتقال، پوست رنده ‌شده‌ی لیموترش و پرتقال، پودر دارچین، پودر سیر و جوز هندی رنده ‌شده را اضافه کنید و هم بزنید. سپس کل مواد را به آرد الک ‌شده اضافه کنید.

۵.
خمیر به دست ‌آمده را درون سینی فر بریزید. به دستان‌تان آرد بزنید و خمیر را در سینی کاملا فشار دهید. سپس سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از ۱۰ دقیقه‌ی اول درب فر را باز کنید و با دستکش، سینی فر را بچرخانید تا کل بیسکوییت طلایی و پف‌دار شود.

۶.
همان‌طور که بیسکوییت در حال آماده شدن است، یک ماهیتابه‌ی کوچک روی حرارت بگذارید و در آن شکر قنادی را با دو قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و اجازه دهید روی حرارت نسبتا زیاد به جوش آید. اجازه دهید به مدت پنج دقیقه یا تا زمانی که شروع به غلیظ شدن کند، بجوشد. سپس زیر شربت را خاموش کنید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.

این مقاله را از دست ندهید:  طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه و غلیظ

۷.
به محض اینکه شیرینی باسلر لکرلی آماده شد، با قلمو شربت را روی سطح شیرینی بمالید. سپس بیسکوییت‌ را از سینی فر بیرون بیاورید و آن را با چاقو به شکل مستطیل‌های کوچک درآورید. بیسکوییت را به ظرف سرو منتقل کنید و اجازه دهید خنک شود.