طرز تهیه شیرینی کانولی صدفی، شیرینی ایتالیایی

طرز تهیه شیرینی کانولی صدفی

طرز تهیه شیرینی کانولی صدفی، شیرینی ایتالیایی

طرز تهیه شیرینی کانولی صدفی، شیرینی ایتالیایی 1024 680 لبنیات صباح

طرز تهیه شیرینی کانولی صدفی , شیرینی ایتالیایی : شیرینی کانولی یک نوع شیرینی ایتالیایی ترد و خوشمزه است که در وسط آن ماده‌ای نرم  و لذیذ پنیر خامه‌ای قرار گرفته است.

این عصرانه‌ی خوشمزه و جذاب را بدون فر هم می‌توانید تهیه کنید. وسایلی که برای درست کردن این شیرینی نیاز دارید شامل غذاساز، وردنه و میله‌ی فرم دهنده‌ی کانولی می‌شود.

مواد لازم برای تهیه‌ی شیرینی کانولی صدفی

  • آرد گندم: ۲۵۰ گرم
  • شکر سفید: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق غذاخوری
  • کره: سه قاشق غذاخوری
  • آب انگور: یک سوم پیمان
  • تخم مرغ: یک عدد
  • روغن: هشت پیمانه

مواد لازم برای تهیه‌ی مواد میانی شیرینی کانولی صدفی

  • پنیر خامه ای : ۹۰۰ گرم
  • شکر: ۱۸۰ گرم
  • شکلات چیپسی: سه چهارم پیمانه
  • پودر دارچین: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پسته‌‌ی خام: به مقدار دلخواه

طرز تهیه‌ی مواد میانی شیرینی کانولی صدفی

۱.
آب پنیر خامه ای را بگیرید. اگر آب پنیر را نگیرید، هنگام اضافه کردن شکر، مثل سوپ شل می‌شود.

۲.
پنیر خامه ای  آب‌گیری‌ شده را به همراه شکر پودر شده، چیپس شکلاتی و پودر دارچین در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. کاسه را کنار بگذارید.

طرز تهیه‌ی لایه‌ی صدفی شیرینی کانولی

۱.
آرد گندم، شکر سفید و نمک را داخل غذاساز بریزید و آن را با دکمه‌ی پالس (pulse) بزنید. کره را به صورت مکعب‌های کوچک برش دهید و داخل غذاساز بریزید و دوباره دکمه‌ی پالس را بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که تکه‌های کره قابل دیدن نباشند.

۲.
آب انگور و تخم مرغ را اضافه کنید. دوباره مواد را با غذاساز مخلوط کنید. علاوه بر میزان ذکر شده، یک قاشق غذاخوری دیگر آب انگور به خمیر اضافه کنید تا کمی به هم بچسبد و نرم شود.

۳.
خمیر به دست آمده را به شکل یک توپ در بیاورید و داخل یک کاسه‌ی چرب بگذارید. روی کاسه را با پارچه یا پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۱۲۰ دقیقه استراحت کند.

۴.
داخل یک ماهیتابه‌ی یا قابلمه‌ی بزرگ و گود، روغن را به ارتفاع سه سانتی‌متر بریزید و داغ کنید. نصف خمیر را از کاسه در بیاورید و روی نصف دیگر را بپوشانید تا خشک نشود. روی یک سطح صاف، مانند سینی، کمی آرد بپاشید و خمیر را خیلی نازک پهن کنید.

۵.
با استفاده از یک چاقو‌ی تیز، خمیر را دایره‌ای برش دهید. میله‌های کانولی را با کمی کره چرب کنید. خمیر‌ها را دور میله‌های فرم دهنده‌ی کانولی بپیچید.

۶.
با استفاده از انبر فلزی، با دقت خمیر را داخل روغن داغ بگذارید و حدود یک تا دو دقیقه، یا تا زمانی که خمیر ترد و رنگ آن طلایی تیره شود، سرخ کنید.

مواظب باشید دمای روغن به حدی نباشد که باعث سوختن کانولی‌ها شود.‌

۷.
با استفاده از انبر، کانولی‌های سرخ ‌شده را از روغن بیرون بیاورید. آن‌ها را روی حوله‌ی کاغذی بگذارید تا روغن‌شان کامل گرفته شود.

با استفاده از انبر فلزی یا حوله‌ی کاغذی‌ تا شده، میله‌ی فرم دهنده‌ی کانولی را نگه دارید و دور خمیر سرخ شده یک حوله‌ی کاغذی بپیچید و با دقت آن را از روی میله بردارید. بگذارید میله‌ها خنک شوند، سپس این مراحل را برای کل خمیر تکرار کنید.

۸.
خمیر صدفی را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس داخل آن را با مواد میانی کانولی پر کرده و با پسته‌ی خام خرد شده و شکلات چیپسی تزیین کنید یا روی آن پودر شکر پباشید‌. نوش جان.‌

چند نکته برای تهیه‌ی شیرینی کانولی صدفی

  • میله‌ی فرم دهنده‌ی کانولی را می‌توانید به اسم قالب شیرینی ساق عروس از قنادی‌ها تهیه کنید.
  • می‌توانید خمیرهای خشک کانولی را در ظرف درب بسته بگذارید و به مدت یک هفته در یخچال نگه دارید. مواد میانی را هم می‌توانید تقریبا پنج روز در ظرف جداگانه در یخچال نگه دارید.
  • بهترین زمان برای سرو کردن این عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه یک ساعت بعد از آماده شدن آن است.