طرز تهیه سوپ ترکاری افغانی به روش ساده و آسان

آموزش طرز تهیه سوپ ترکاری آسان و خوشمزه

طرز تهیه سوپ ترکاری افغانی به روش ساده و آسان

طرز تهیه سوپ ترکاری افغانی به روش ساده و آسان 1024 640 لبنیات صباح

سوپ ترکاری افغانی یکی از خوشمزه‌ترین و خوش طعم‌ترین سوپ‌های افغانستان است که می‌توانید آن را با سبزیجات مختلفی تهیه کنید، سوپ سبزیجات بسیار مقوی و پرخاصیت بوده و برای سلامتی بدن شما مفید است. در این مقاله از مجله سلامتی صباح طرز تهیه سوپ ترکاری افغانی به روش ساده و آسان را برای شما تهیه کرده‌ایم که می‌تواند در ادامه بخوانید.

سبزیجات منبغ مغذی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و.. است که از ابتلا به بیماری‌های قلبی، انواع سرطان، چاقی و پوکی‌ استخوان پیشگیری کرده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. غذاهای محلی مانند غذاهای افغانستان نیز از این دسته هستند و بسیار مقوی نیز است. از دیگر غذاهای افغانستان که بسیار محبوب است میتوان به قابلی پلو اشاره کرد که شما میتواند طرز تهیه قابلی ازبکی را در مجله صباح بخوانید.

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ ترکاری

  • پیازچه خرد شده: نصف پیمانه
  • هویج حلقه شده: 1 پیمانه
  • فلفل سبز خرد شده: 1 پیمانه
  • گوجه فرنگی خرد شده: 3 پیمانه
  • قارچ خرد شده: 1 پیمانه
  • نخود سبز: نصف پیمانه
  • کرفس خرد شده: 1 پیمانه
  • مرغ پخته شده: 1 پیمانه
  • آب مرغ: 1/2 لیتر
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • دارچین و ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ ترکاری-سبزیجات افغانستانی

در مرحله اول تهیه سوپ ترکاری یا همان سبزیجات ابتدا روغن زیتون را در درون تابه ای مناسبی بریزید سپس سبزیجات خرد شده را در درون روغن زیتون بریزید تا کمی تفت بخورند و بوی خامی آن ها از بین برود.

در مرحله دوم درون قابلمه ای مناسب آب مرغ را بریزید و سپس قابمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا آب مرغ به دمای جوش برسد بعد از این که آب مرغ جوشید آرد را به همراه سبزیجات تفت خورده در درون آب مرع بریزید و حرارت شعله گاز را کم کنید و سپس اجازه دهید تا سبزیجات پخته شوند توجه داشته باشید که سبزیجات را باید به اندازه ای پخته کنید که نرم شوند زیرا پختن بیش از حد سبزیجات خاصیت خود را از دست می‌دهد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید نیست.

این مقاله را از دست ندهید:  طرز تهیه پودینگ قهوه

در مرحله آخر روش پخت سوپ سبزیجات مرغ پخته را به همراه نمک و دارچین و فلفل به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و سپس اجازه دهید تا سوپ به مدت ۱۰ دقیقه دیگر نیز بپزد تا طعم گوشت را بگیرد.

قرعه کشی صباح