تفاوت پنیر چدار و گودا چیست؟ کدام پنیر بهتر است؟

تفاوت پنیر چدار و گودا

تفاوت پنیر چدار و گودا چیست؟ کدام پنیر بهتر است؟

تفاوت پنیر چدار و گودا چیست؟ کدام پنیر بهتر است؟ 1024 640 لبنیات صباح

پنیر چدار یک پنیر سفت با بافتی صاف و سفت است که با گذشت زمان از تولید شکننده‌تر می‌شود، از طرف دیگر گودا پنیر نیمه نرم تا سفت است که شبیه ادام است، اما میزان چربی آن بیشتر است. علاوه بر این، طعم پنیر گودا نیز تحت تأثیر مدت زمان کهنه شدن آن است یعنی هر چه بیشتر کهنه شود، طعم آن تندتر و شیرین تر می‌شود و با گذشت زمان، بافت آن نیز تغییر کرده و آن را شکننده، متراکم و سفت می‌کند.

آیا طعم پنیر گودا و چدار شبیه به هم هستند؟

به طور کلی گودا بافتی تا حدودی سفت و در عین حال فنری دارد. به این دلیل که به راحتی ذوب می شود شناخته شده است و روغن آن مانند چدار جدا نمی شود. گودا دارای طعمی ملایم تند است و گودای کهنه شده طعمی از کارامل، کره و شیر غنی دارد. آیا شما انواع پنیر صبحانه را می‌شناسید؟

اما چرا طعم پنیر چدار متفاوت است؟ رنگ پنیرهای چدار سفید کمی متفاوت است، بستگی به زمان سال و میزان علف تازه گاوها دارد! هنگام مقایسه چدار سفید و زرد هم سن تفاوتی در طعم وجود ندارد و تنها تفاوت در رنگ خوراکی آناتو است.

پنیر چدار چیست؟

پنیر چدار پنیری سفت با رنگ زرد مایل به سفید است که انواع مختلفی دارد. یکی از انواع پنیر چدار نوع نرم‌تر آن است که در دو رنگ سفید و زرد تولید و به بازار عرضه می‌شود. چدار برای اولین‌بار در انگلستان تولید و پس از آن یکی از پرمصرف‌ترین پنیرهای آمریکا شد. از پنیر چدار معمولا در تهیه انواع ساندویچ‌ها استفاده می‌شود و باعث شده طعم لذیذی به غذا دهد. میخواهید بیشتر درباره پنیر چدار بدانید؟ می‌توانید مقاله پنیر چدار چیست را در مجله سلامتی صباح بخوانید.

پنیر چدار یا گودا کدام سالم تر است؟

پنیر گودا یا چدار، کدام پنیر مواد مغذی بیشتری دارد؟ کالری: چدار 15 درصد بیشتر از پنیر گودا است و در کربوهیدرات ها: پنیر گودا 4 درصد بیشتر از چدار می‌باشد همچنین چربی چدار  ۲۳ درصد بیشتر از پنیر گودا نیز است. چدار با برداشت واضح‌تر از طعم گودا، چگالی و بافت مشابهی را ارائه می دهد. چدار کمتر شیرین، با نت های قوی‌تر از کره و فندق، به عنوان جایگزین مناسبی برای گودا عمل می کند.

این مقاله را از دست ندهید:  نقش غذاهای فرمنت یا تخمیر شده و لبنیات تخمیر شده برای سلامتی

با گودا چی درست کنیم؟

گودا ورقه شده را با نان سبوس دار بخورید. با استفاده از نان سبوس دار و برش های پنیر گودا یک پنیر کبابی درست کنید یا تکه های گودا را به یک ساندویچ سرد اضافه کنید. همچنین می‌توانید نان سبوس‌دار را در ظرف پنیر همراه با تکه‌های گودا سرو کنید.

گودا معمولاً از شیر گاو پاستوریزه تهیه می‌شود، اگرچه در برخی از موارد از شیر گوسفند یا بز برای تولید پنیرهایی استفاده می‌کنند که قرار است برای مدت طولانی کهنه شوند.

شما حالا همه چیز را درباره تفاوت پنیر چدار و گودا را می‌دانید، نظر شما درباره این دو پنیر پرطرفدار چیست؟ 

قرعه کشی صباح