طرز تهیه ژله بستنی لیوانی، رولی و چند رنگ در خانه (مرحله به مرحله)

طرز تهیه انواع ژله بستنی

طرز تهیه ژله بستنی لیوانی، رولی و چند رنگ در خانه (مرحله به مرحله)

طرز تهیه ژله بستنی لیوانی، رولی و چند رنگ در خانه (مرحله به مرحله) 1024 680 لبنیات صباح

آیا شما هم طرفدار دسرهای خوشمزه ژله‌ای هستید؟ از ترکیب جذاب ژله و بستنی استقبال می‌کنید؟ درسته ژله بستنی یکی از همان دسرهای خوشمزه و بسیار متنوع و رنگارنگ است که قطعا همه ما برای یکبار هم که شده آن را تست کرده ایم. برای درست کردن ژله بستنی لیوانی، رولی و چند رنگ در خانه (مرحله به مرحله) با ما همراه باشید و از این آموزش ساده و کاربردی لذت ببرید.

ژله بستنی همانطور که از نام آن پیداست از ترکیب بستنی و ژله تشکیل شده و با نام ژله لایه‌ای نیز شناخته می‌شود، تنوع رنگی این ژله بستنی لیوانی به قدری زیاد است که می‌شود مطابق سلیقه تمامی افراد خانواده آن را طبقه بندی و درست کرد. برای درست کردن ژله بستنی به تعداد 4 نفر در ادامه با ما همراه شوید و لیست مواد مورد نیاز تهیه انواع ژله بستنی را آموزش ببینید. اگر به دسرهای شیرین و خوشمزه علاقمندید توصیه می‌کنیم طرز تهیه چیز کیک ساده و طرز تهیه کیک شکلاتی خیس ما را هم بخوانید.

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی ساده و مجلسی

برای درست کردن ژله بستنی ساده آن هم در لیوان می‌توانید از 6 الی 7 بسته ژله در طعم های مختلف استفاده نمایید، این مقدار ژله با میزان مواد ذکر شده مناسب برای 4 نفر و 4 لیوان مناسب برای سرو دسر می‌باشد.

  • ژله آلوئه وار یک بسته
  • ژله تمشک یک بسته
  • ژله هلو یک بسته
  • ژله طالبی یک بسته
  • ژله انگور یک بسته
  • ژله توت فرنگی یک بسته
  • آب جوش به ازای هر یک بسته یک لیوان
  • رنگ خوراکی به میزان دلخواه (اگر می‌خواهید رنگ ژله هایتان پر رنگ تر شود می‌توانید از رنگ خوراکی مناسب با هر ژله استفاده کنید)
  • بستنی وانیلی یک کیلوگرم

طرز تهیه ژله بستنی لیوانی چند رنگ

اگر یک ژله بستنی لیوانی چند لایه می‌خواهید اصلا نگران نباشید چون نه سخته نه پیچیده، خیلی راحت با رعایت چند ترفنده ساده یک ژله بستنی خوشمزه و رنگارنگ خواهید داشت.

طرز تهیه ژله بستنی لیوانی چند رنگ

مرحله اول خارج کردن بستنی وانیلی

برای شروع ابتدا باید بستنی وانیلی را از فریزر خارج کرده و اجازه بدهید هم دما با محیط شود، اینکار برای این انجام می‌شود که بستنی کاملا نرم شود.

مرحله دوم ترکیب آب جوش و پودر ژله

برای مخلوط کردن پودر ژله و آب جوش ابتدا باید کتری را آب کرده و اجازه بدهید آب آن جوش بیاید، در ادامه بسته بندی ژله را باز کرده و هر کدام را به صورت جداگانه در ظرف های گود ریخته و منتظر جوش آمدن آب خواهیم ماند. بهتر است کاسه های استیل برای این کار انتخاب کنید، پس از جوش آمدن آب یک پیمانه سرخالی از آب جوش را با پودر ژله ترکیب کنید و کاسه استیل را روی بخار آب قرار بدهید و به روش بنماری پودر ژله را در آن حل کنید. پس از آن که ژله به خوبی در آب حل شد نوبت به آن می‌رسد تا آن را کنار بگذارید و اجازه بدهید هم دمای محیط شود.

مرحله سوم ترکیب ژله و بستنی 

در این مرحله بستنی نرم را که هم دمای محیط است به ژله حل شده در آب اضافه نموده و به خوبی هم می‌زنید و ژله و بستنی را یکدست می‌کنید. در نهایت کمی از آن را برای لایه زیر 4 لیوان تان انتخاب کرده و به میزان مشخصی در هر لیوان خواهید ریخت.

مرحله چهارم 20 دقیقه ماندن در یخچال

در نهایت لیوان ها را به مدت پانزده الی بیست دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا کمی خود را بگیرد. هر چه دمای یخچال پایین تر باشد این اتفاق زودتر خواهد افتاد و ژله سفت می‌شود، در نهایت به همان روش بالا رنگ های دیگر را نیز ترکیب کرده و لایه لایه به لیوان اضافه می‌کنید و هر بار به مدت 15 الی 20 دقیقه فرصت می‌دهید تا ژله خود را بگیرد تا هنگام اضافه کردن ژله بعدی با هم ترکیب نشود.

مرحله پنجم سرو کردن ژله چند لایه

در آخر پس از آن که از گرفتن تمامی لایه ها مطمئن شدید نوبت به آن می‌رسد که روی ژله لیوانی تان را با میوه های دلخواه خود تزیین نمایید. اگر از لیوان استفاده نکردید می‌توانید کف قالب تان را به خوبی چرب کنید تا در نهایت ژله بستنی به راحتی خارج شود.

فوت و فن طرز تهیه انواع ژله بستنی رستورانی در خانه

  • هنگام اضافه کردن لایه دوم بر روی لایه اول اجازه بدهید تا کمی ژله دوم کمی خنک شود و به صورت دورانی آن را بر روی لایه اول بریزید، در تمامی مراحل لایه لایه کردن ژله از روش دورانی و خنک شدن ژله استفاده کنید چرا که روش نقطه ای ممکن است سطخ رویه ژله شما را خراب کند.
  • برای اینکه ژله مجلسی تری داشته باشید می‌توانید از تعداد لایه های بیشتری استفاده نمایید تا ظاهر ژله بستنی شما زیباتر شود.
  • بریده بریده شدن بستنی هنگام اضافه کردن آن به ژله به دلیل داغ بودن ژله است، با این حساب به هیچ عنوان بستنی نرم و هم دمای محیط را به ژله داغ اضافه نکنید و فرصت بدهید تا ژله کمی با دمای محیط یکی شود و پس از آن بستنی را به آن اضافه کنید.
  • برای درست کردن ژله بستنی قلبی تنها کافیست از یک قالب به شکل قلب استفاده کنید، به طور کلی اگر شکل خاصی را برای ژله تان در نظر دارید می‌توانید تا جای امکان با قالب های متنوع آن را اجرایی نمایید. فقط فراموش نکنید که کف و دیوارهای قالب را به خوبی چرب کنید.
  • بستنی مورد نیاز برای ژله بستنی باید حالتی روان داشته باشد، به این معنی که نباید نه خیلی یخ زده و نه کاملا آب شده باشد.
  • می‌توانید با استفاده از چند رنگ متفاوت ژله بستنی رنگین کمانی داشته باشید.
  • ژله آلوئه ورا گزینه مناسبی برای درست کردن ژله بستنی خرده شیشه ای است.
  • در هر لایه از ژله تان می‌توانید از فالوده یا پاستیل برای تزیین و خوشمزه تر کردن آن استفاده نمایید. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که برای تهیه ژله فالودی می‌توانید ژله، آب و فالوده را ترکیب کرده و در نهایت اجازه بدهید تا به خوبی بگیرد و در نهایت ژله بستنی را به لایه‌ی روی آن اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید می‌توانید بستنی معمولی را کمی اب کنید و در نهایت روی ژله تا بریزید و اجازه بدهید در یخچال ببندد، به همین راحتی لایه ی روی ژله شما بستنی خواهد بود که بسیار جذاب و جدید است.
  • اگر دوست داشته باشید که ترکیب ژله بستنی و ژله تنها را داشته باشید، می‌توانید یکی در میان از ژله بستنی و ژله استفاده کنید. یا حتی برای لایه ی رویی می‌توانید از ژله تنها استفاده نمایید و مابقی لایه ها همگی ژله بستنی باشد.

ژله بستنی رولی ساده و خوشمزه

ژله بستنی رولی یکی از راحت ترین و بی دردسرترین دسرهای دنیا است که در کمترین زمان ممکن آماده شده و می‌توانید نوش جان کنید. برای آشنایی با طرز تهیه ژله بستنی رولی ساده با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ژله رولی تک رنگ

  • پودر ژله انگور یک بسته
  • آب جوش سه چهارم لیوان
  • بستنی وانیلی نصف پیمانه

طرز تهیه دسر ژله بستنی رولی ارزان

ژله بستنی رولی خیلی ساده و راحت درست می‌شود، تنها کافیست چند نکته کوچک را رعایت کنید تا در نهایت دسری خوشمزه و جذاب داشته باشید.

طرز تهیه دسر ژله بستنی رولی ارزان

مرحله اول ترکیب ژله و آب جوش

برای درست کردن یک ژله رولی ابتدا باید پودر ژله را با آب جوش ترکیب کرده و با حرارت مستقیم بخار آب آن را بن ماری کرده و به خوبی در آب آن را حل کنید. این کار باید تا زمانی ادامه پیدا کند که دانه های پودری ژله به خوبی حل شود و در آخر مایعی شفاف داشته باشیم.

مرحله دوم اضافه کردن بستنی وانیلی به ژله

برای اینکار ابتدا باید اجازه بدهید تا بستنی هم دمای محیط و نرم شود، در نهایت بستنی را به ژله ای که داغ نیست اضافه نمایید و در حد مخلوط شدن با چنگال آن را هم بزنید. (در این مرحله از زیاد هم زدن ژله و بستنی خودداری کنید چرا که در این حالت بستنی شما دو رنگ جداگانه نمی‌شود و لایه شفاف ایجاد نخواهد شد).

مرحله سوم ریختن ژله بستنی داخل قالب

در آخر یک لایه سلفون داخل قالب با ارتفاع کوتاه بکشید و در آخر برای از بین بردن حباب داخل ژله بستنی چندین بار آن را محکم بر روی میز یا زمین بکوبید. ضخامت ژله نباید از نیم سانت بیشتر شود و اگر بیشتر باشد هنگام رول کردن ترک میخورد.

مرحله چهارم آماده شدن ژله

قالب ژله رولی را داخل یخچال قرار داده و تا زمانی که کاملا خود را بگیرد اجازه بدهید داخل بخچال بماند، فقط حواستان باشد که نباید خیلی سفت شود و تا حدودی باید چسبندگی داشته باشد. در صورت سفت شدن ژله رولی هنگام رول کردن ترک می‌خورد.

مرحله پنجم برش زدن ژله بستنی به سبک رولی

پس از آنکه از گرفتن ژله مطمئن شدید نوبت به برش زدن آن می‌رسد، در این مرحله باید سلفون را از داخل ظرف خارج کرده و دور تا دور ژله را با چاقو از سلفون جدا کنیم و برش بزنیم تا دور کار تمیز شود. در آخر با یک چاقو تیز که کمی هم خیس است ژله ها را به صورت عمودی و با طول دو سانتی متر برش می‌زنیم و به شکل موازی و منظم تا انتهای قالب پیش می‌رویم. حال با انگشت به صورت رول ژله ها را لوله می‌کنیم، اگر می‌خواهید رول ژله تان شکل گل بگیرد بهتر است یک طرف آن را به صورت دالبری یا زیگزاگی برش بزنید و ژله را رول کنید و 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا منسجم شود.

نکات مهم برای تهیه ژله بستنی رولی مجلسی 

  • از هم زدن و مخلوط کردن ژله و بستنی برای تهیه ژله بستنی رولی جدا خوداری کنید. (هم زدن بیش از حد دو رنگی ژله بستنی رولی را از بین می برد)
  • هنگامی که ژله را با آب جوش حل کردید بستنی را به ژله داغ اضافه کنید، این کار باعث می‌شود رنگ ها از هم تفکیک شود.
  • در صورتی که ژله شما سرد باشد و بستنی را به آن اضافه کنید، در نهایت ژله دو رنگ نخواهد شد.
  • ژله نباید ساعات زیادی در یخچال بماند، تنها کمی خود را بگیرد تا بتوانید آن را رول کنید کافیست. (20 دقیقه)
  • اگر هنگام رول کردن ژله شما له شد توجه داشته باشید که مدت زمان در بخچال ماندن آن کم بوده است و زودتر از موعد آن را خارج کردید.
  • همانطور که می دانید بستنی وانیلی بسیار شیرین است، از سوی دیگر ژله نیز در طعم هایی بسیار شیرین بوده در نهایت برای ایجاد تعادل میان مزه ها بهتر است از ترکیب زیادی شیرین و کم شیرین استفاده نمایید. به طور مثال بستنی وانیلی با ژله آلبالویی یا بلوبری طعمی بسیار جذاب و عالی دارد.

ژله خرده شیشه‌ای با ژله بستنی

یکی دیگر از دسرهای جذاب با ترکیب بستنی و ژله همان بستنی های خرده شیشه ای یا موزاییکی است که از لحاظ ظاهری بسیار زیبا و خوش رنگ و لعاب است، برای درست کردن این بستنی برخلاف ظاهر پیچیده ای که دارد خیلی راه سختی در پیش نخواهید داشت، در ادامه با ما همراه باشید تا ژله خرده شیشه ای با ژله بستنی را یاد بگیرید و درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی موزاییکی و رنگارنگ

برای درست کردن ژله بستنی موزاییکی و رنگارنگ نیاز به یک سری مواد اولیه و مورد نیاز است که شامل موارد زیر است:

  • ژله آلوئه ورا یک بسته
  • بستنی وانیلی یک پیمانه
  • پودر ژله به تعداد دلخواه

طرز تهیه ژله بستنی خرده شیشه‌ای و خوش رنگ و لعاب

برای درست کردن ژله خورده شیشه ای با زمینه شفاف باید از ژله آلوئه ورا ساده استفاده کرد و در نهایت برای درست کردن ژله خورده شیشه ای با زمینه سفید از ژله آلوئه ورا با بستنی وانیلی استفاده می‌شود، اگر می‌خواهید ژله بستنی خورده شیشه ای خوشمزه داشته باشید با ما همراه باشید.

طرز تهیه ژله بستنی خرده شیشه‌ای و خوش رنگ و لعاب

مرحله اول ترکیب ژله با آب جوش و برش زدن

سه چهارم لیوان آب جوش و آب خنک را به همراه یک بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید را ترکیب نمایید، ضخامت ژله باید نیم الی یک سانتی متر باشد با این حساب ظرف یا قالب مناسبی را انتخاب کنید. تمامی ژله های مد نظرتان را به همین روش درست کرده و به مدت 1 ساعت و تا زمان گرفتن کامل در یخچال قرار بدهید، در نهایت ژله ها را به شکل مکعب های کوچک برش بزنید و در ظرف مخصوص دسرتان بریزید.

مرحله دوم ترکیب ژله بستنی آلوئه ورا با ژله های مکعبی

این مرحله شما می‌توانید پودر ژله آلوئه ورا را با سه چهارم لیوان آب جوش حل کرده و کمی که با دمای محیط یکی شد بستنی را به آن اضافه نمایید، در نهایت ژله را به خوبی هم بزنید و داخل ظرف سرو دسر و بر روی ژله های مکعبی بریزید و در یخچال قرار بدهید.

دسرهای ژله‌ای جز دسرهای پرطرفدار و خوشمزه هستند که ترکیب رنگی جذابی داشته و برای رنگارنگ کردن سفرهایتان بسیار کاربرد دارد، اگر می‌خواهید دسری خوشمزه تر داشته باشید می‌توانید از ترکیب ژله با بستنی استفاده کرده و ژله بستنی های لیوانی، رولی و شیشه خورده ای را درست کرده و نوش جان کنید. در صورت تمایل به استفاده از بستنی وانیلی خانگی می‌توانید مقاله طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی ما را بخوانید و دسری کاملا خانگی و سالم را نوش جان بفرمایید.

در کنار دسر ژله بستنی می‌توانید طرز تهیه آیس پک شکلاتی و طرز تهیه بستنی جلاتو را بخوانید و در صورت تمایل به تنوع در تعداد دسرهایتان از این مدل های خوشمزه و ساده استفاده کنید.

-- بارگیری کد امنیتی --