همبرگر بوقلمون اسفناج و پنیر فتا یک جایگزین عالی برای کسانی است که عاشق همبرگر هستند و میتوانند آن را با نان و چاشنیهای دلخواه خود سرو کنند. میل کردن این نوع همبرگر با کاهو، گوجهفرنگی و سس تاتزیکی طعم و خاطره دلنشینی به شما میدهد. دستورالعمل پخت و تهیه این نوع همبرگر در ادامه خدمت شما آورده شده است:
- زمان لازم برای آمادهسازی: 20 دقیقه
- زمان لازم برای پخت: 15 دقیقه
- قابل سرو برای تعداد: 8 نفر
همبرگر یكی از غذاهای پروتئینی نیمه آماده مورد پسند گروه های زیادی از مردم به خصوص جوانان است كه با شكل گرد نان خود كه وسط آن گوشت سرخ كرده با لایه هایی از سبزیجات و ادویه قرار دارد، معروف شده است. البته نوع خاصی از همبرگر به نام چیزبرگر، لایه ها و ورقه هایی از پنیر را نیز در میان خود دارد. نام این غذا از كشور آلمان و شهر هامبورگ گرفته شده است. اولین بار در این ناحیه گوشت گاو را پهن نموده و به شكل گرد درآوردند كه این محصول با استقبال مردم مواجه شد.
مواد لازم برای تهیه همبرگر بوقلمون اسفناج و پنیر فتا
- 2 تخممرغ هم زده
- 2 حبه سیر، خرد شده
- پنیر فتا 120 گرم
- 1 بسته اسفناج خرد شده منجمد معادل 300 گرم، ذوب شده و فشرده شده خشک
- بوقلمون 900 گرم
طرز تهیه همبرگر بوقلمون اسفناج و پنیر فتا
مرحله 1
یک کبابپز در فضای باز را گرم کنید به صورتی که حرارت آن متوسط تا زیاد و کمی هم روغنی باشد.
مرحله 2
درحالیکه کبابپز از قبل گرم میشود، تخممرغ، سیر، پنیر فتا، اسفناج و بوقلمون را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند. سپس به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.
مرحله 3
به مدت 15 تا 20 دقیقه روی کبابپز از قبل گرم شده بپزید بهطوریکه دیگر رنگ صورتی گوشت مشاهده نشود. به همین راحتی! همبرگر اسفناج فتا و بوقلمون شما آماده است.
نکته
از فویل آلومینیوم میتوان برای مرطوب نگهداشتن غذا، پختن آن به طور یکنواخت و آسانسازی نظافت استفاده کرد.
ارزش غذایی در هر وعده:
233 کالری؛ پروتئین 27.4 گرم؛ کربوهیدرات 2.4 گرم؛ چربی 13 گرم؛ کلسترول 142.9 گرم؛ سدیم 266.1 میلیگرم