قطعا مهمترین وعده غذایی هر ایتالیایی، بدون پاستا ناقص میماند. این سبک غذاهای ساده،خاص و خوشمزه فقط میتواند در کشور ایتالیا و با سلیقه منحصربفرد این مردم پخته شود. پاستا پِنه آلفردو، غذایی کامل و بسیار ساده است که به طور معمول از ترکیب خامه، گوشت مرغ و قارچ تشکیل میشود و از لحاظ مزه یکی از بهترین و خاصترین طعمها به حساب میآید. برای آموزشِ کامل پخت پاستا آلفردو با خامه و قارچ، ترکیب برنده ایتالیایی با ما همراه شوید و حتما به کوچکترین نکات حین پخت توجه داشته باشید، تا پاستایی خوش طعم و جذاب نوش جان بفرمایید.
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو با خامه و قارچ؛ برای دو نفر
برای تهیه این غذای خوشمزه و جذاب، مهمترین نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید میزان مواد لوازم پاستا آلفردو با خامه، قارچ و مرغ است. هر چه مواد اولیه با کیفیت و تازهتری استفاده کنید در نهایت پاستای خوش طعمی خواهید داشت که با ذائقهیِ اکثر افراد سازگار خواهد بود. مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو با خامه و قارچ؛ برای دو نفر شامل:
- پاستا پِنه 250 گرم
- سینه مرغ 250 گرم
- قارچ 8 عدد متوسط
- شیر 1 لیوان
- خامه غلیظ 200 گرم
- پنیر پارمزان 5 قاشق غذاخوری
- سیر 2 حبه
- کره 50 گرم
- نمک، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
هنگام تهیه مواد لازم، برای پخت پاستا آلفردو با مرغ، خامه و قارچ باید به غلظت و کیفیت خامه بسیار توجه داشته باشید. برای خوشمزهتر شدن پاستا باید از خامهای با غلظتِ زیاد و طعم عالی استفاده کنید، برای خرید خامه خوب به تاریخ انقضا روی پاکت و پس از باز کردن به غلظت آن بسیار توجه داشته باشید.
طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ، خامه و قارچ
- برای پخت پاستا، ابتدا کره را درون ماهی تابهای با ارتفاع 3 الی 5 سانتیمتری انداخته و همزمان سیر را رنده کرده و با کره تفت بدهید.
- زمانی که احساس کردید، سیر کمی طلایی یا به اصطلاح سبک شده است نوبت به مرغهای نگینی خرد شده میرسد؛ گوشت سینه مرغ را نگینی خرد کنید و تا زمانی که تغییر رنگ نداده به تفت دادن ادامه بدهید. پس از تغییر رنگ گوشت مرغ، نصف فنجان آب جوش به ترکیباتتان اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا مرغها کمی بپزد.
- از فرصت استفاده کنید و تا زمان پخت مرغ، درون یک قابلمه به میزان دلخواه آب ریخته و روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید. قبل از اضافه کردن پاستا به آب جوش، یک قاشق چایخوری نمک به آب اضافه نموده و پس از آنکه آب جوش آمد پاستاها را داخل قابلمه بریزید و 10 الی 12 دقیقه زمان بدهید تا خوب بپزه و پس از آن پاستاها را آبکِشی کنید.
- در همین حین، آب اضافه شده به مرغها تمام شده و نوبت به برش و اضافه کردن قارچها میرسد. قارچها را با باقی مواد تفت میدهیم و زمانی که مواد با هم یکدست شد کمی شیر به مواد اضافه کرده تا جوش آمدن شیر در تابه را گذاشته و فرصت میدهید تا شیر به خورد موادتان برود.
- در نهایت پاستاها را به همراه پنیر پارمزان درون ماهی تابه ریخته و هم میزنید، به غلظت دلخواهتان که رسید شعله را خاموش میکنید؛ پاستا آلفردوی شما آماده است. نوش جان!
معمولا پاستا با دستور و سسهای متنوعی تهیه میشود که طبیعتا هرکدام از آنها طعم و مزه مخصوص خود را دارد، اما پاستا آلفردو با مرغ، خامه و قارچ، ترکیب برندهای است که متعلق به کشور ایتالیا بوده و با سلیقهی بسیار از افراد در کشورهای مختلف دنیا سازگار است. پاستا پنه با سس آلفردو غذایی کامل و مقوی است که، سرشار از کربوهیدرات بوده و یکی از منابع مهم افزایش انرژی و کالری در بدن انسان به حساب میآید. از دیگر مشخصات بارز این غذا میتوان به کلسیم موجود در سس آن اشاره نمود که باعث تقویت استخوانها شده و به افزایش انرژی کمک خواهد کرد. سس این غذا سبکتر و خوشمزهتر از سس گوجهفرنگی بوده و طبیعتاٌ برای کودکان و خانمهای باردار مفید است، با این حساب شما میتوانید در کمترین زمان ممکن با چند قلم خوراکی ساده، غذایی خوش طعم و جذاب برای خود آماده کنید و لذت ببرید.
پاستا با خامه 200 گرمی صباح همون صورتیا منظورمه یعنی محشره
برای یه ماکارانی دو تا خامه بریزید فقط که کیف کنید