طرز تهیه سوپ شیر خانگی خوشمزه به سبک رستورانی

سوپ شیر بدون جو پرک با قارچ و خامه بدون مرغ

طرز تهیه سوپ شیر خانگی خوشمزه به سبک رستورانی

طرز تهیه سوپ شیر خانگی خوشمزه به سبک رستورانی 1024 680 لبنیات صباح

بیاید با هم حدس بزنیم که با ترکیب قارچ، خامه، ذرت و جو پرک می‌توانیم چه غذای خوشمزه‌ای داشته باشیم؟ بله، دقیقا درست حدس زدید سوپ سبزیجات با خامه و قارچ (بدون مرغ و خیلی ساده درست می‌شود). از آنجایی که این سوپ خوشمزه غذای مورد علاقه اکثر کودکان و بزرگسالان به حساب می‌آید برای آموزش طرز تهیه سوپ بدون مرغ خانگی با ما همراه شوید و در کمترین زمان ممکن یک سوپ خوشمزه و آسان بپزید.

سوپ قارچ و خامه از محبوب‌ترین غذاهای مایع هست که به طور معمول به صورت گرم سرو شده و در پُخت آن از انواع سبزیجات استفاده شده است. یکی از راه‌های لذیذ کردن این سوپ استفاده از آب گوشت یا مرغ می‌باشد، در صورت عدم تمایل به استفاده از آب غلیظ شده مرغ یا گوشت قرمز می‌توانید از شیر برای طعم‌دار کردن آن استفاده نمایید. برای درست کردن سوپ شیر در گام اول نیاز به خرید شیر و در گام‌های بعدی تهیه لیستی از مواد اولیه خواهید داشت، در این مقاله با ما همراه باشید و طرز تهیه انواع سوپ بدون مرغ با خامه و قارچ را یاد بگیرید تا در مواقع ضروری در کمترین زمان ممکن یک سوپ خوشمزه در منزل بپزید.

مواد لازم برای تهیه سوپ خانگی قارچ و خامه بدون مرغ

  • قارچ: 500 گرم
  • پیاز: دو عدد متوسط
  • هویج: دو عدد متوسط
  • شیر: 250 گرم (یک الی یک و نیم پیمانه)
  • خامه: 200 گرم
  • کره: 100 گرم
  • آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
  • تره، جعفری ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
  • ادویه: به میزان لازم (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا)
  • عصاره مرغ: یک الی دو لیوان (دلخواه)
  • جو پرک: یک پیمانه (دلخواه)

طرز تهیه سوپ شیر و خامه با قارچ

به طور معمول برای درست کردن سوپ شیر از ترکیب خامه و شیر استفاده می‌شود، توصیه ما برای اینکه سوپ شیرتان خوشمزه و لذیذ شود استفاده از خامه‌ پرچرب است. نکته‌ای که باید بدانید این است که با خرید خامه صورتی معروف که در همه فروشگاه‌ها یافت می‌شود در نهایت سوپی جذاب و خوش طعم خواهید داشت، برای پخت سوپ شیر بدون مرغ و با قارچ و خامه جا افتاده با ما قدم به قدم همراه شوید.

1. پیاز، هویج و قارچ را خرد کنید.

در این مرحله پیاز، هویج و قارچ‌ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید. پیاز و هویج را نگینی خرد کرده و پس از آن قارچ‌ها را بسیار نازک و لایه لایه برش بزنید، در صورت تمایل می‌توانید پیاز و هویج را با استفاده از قسمت درشت رنده برش بزنید.

2. هویج و پیاز را تفت بدهید.

در این مرحله باید پیاز را داخل ماهیتابه‌ای ریخته و تا زمان سبک شدن تفت بدهید، پس از آن نوبت به هویج‌های خرد شده می‌رسد. تا زمانی که هویج و پیاز به رنگ طلایی در نیامده است باید به تفت دادن آن‌ها ادامه بدهید، کمی زردچوبه به ترکیب سبزیجات اضافه نموده و در نهایت قارچ‌ها را ریخته و حدود ده دقیقه با حرارت بالا تفت بدهید.

سوپ شیر با جعفری و قارچ

3. قارچ و آرد را اضافه کنید.

در این مرحله پس از تفت دادن قارچ باید شعله را تا حد متوسط کم کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه نمایید تا قارچ‌ها تیره نشود. یک پیمانه آب را با یک قاشق غذاخوری ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید تا گلوله گلوله نشود، پس از آن آرد حل شده در آب را به مابقی موادتان اضافه نموده و در قابلمه را ببندید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شود.

4. اضافه کردن خامه، شیر و آب جوش به سوپ

در آخر پخت این سوپ ساده با اضافه کردن 3 لیوان آب جوش و ترکیب شیر و خامه (البته تا زمانی که خامه و شیر به دمای محیط برسد و هنگام اضافه کردن به مایع داغ پوره پوره نشود) ادامه خواهد داشت، فراموش نکنید پس از اضافه کردن خامه و شیر باید در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید سوپ بجوشد و خوب جا بیافتد. در آخر نیز به صورت دلخواه می‌توانید جعفری ساطوری شده را به آن اضافه کنید و پس از پنج دقیقه سوپ‌تان آماده سرو شدن است.

نکته: در این مرحله می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن بیشتر سوپ‌ از یک پیمانه آب مرغ یا آب گوشت استفاده نمائید، قطعاً اگر مشکلی با طعم آب گوشت در غذایتان ندارید پیشنهاد می‌کنیم حتما برای یکبار هم که شده این مورد را تست کنید و از طعم بی نظیر غذای خود لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ قارچ با مرغ

سوپ قارچ و مرغ با شیر یکی از سوپ‌های جذاب و خوشمزه است که طرفداران بسیاری داشته و به راحتی در خانه آماده خواهد شد، اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که از طعم لذیذ سوپ با مرغ لذت می‌برید در این مقاله به شما طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ را آموزش خواهیم داد. اما اگر غذای مایع و گرم یکی از وعده‌های اصلی شما در طول روز به حساب می‌آید توصیه می‌کنیم انواع مختلف آن را بخصوص سوپ ترکای افغانستانی و آش عباسعلی را برای یکبار هم که شده بپزید و نوش جان کنید تا طرفدار پروپا قرص آن بشوید.

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ با جو پرک

  • جو پرک: یک پیمانه
  • قارچ: دو پیمانه
  • شیر: دو پیمانه
  • خامه: 200 گرم
  • هویج: دو عدد بزرگ
  • سینه مرغ: یک عدد
  • کره و روغن مایع: به میزان لازم
  • جعفری و تره: به میزان لازم
  • ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ با جو پَرَک

1. برای پخت سوپ شیر با مرغ نیاز به آن دارید تا سینه مرغ را به همراه جو پرک و یک و نیم پیمانه آب داخل قابلمه ریخته و با نمک، زردچوبه و فلفل اجازه بدهید خوب بپزد. پس از گذشت 10 الی 20 دقیقه می‌توانید هویج‌ و پیاز سوپ را با قسمت درشت رنده کرده و به مرغ و جو پرک اضافه کنید، دو الی سه ساعت اجازه بدهید سوپ‌تان خوب بپزد و در نهایت هرزگاهی هم آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

2. در این مرحله مرغ پخته و نوبت به آن است که مرغ را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید، در صورت تمایل می‌توانید مرغ‌ها را مکعبی یا خلالی خرد کنید و مجدد به قابلمه برگردانید تا همزمان با باقی مواد به خوبی بپزد.

ترکیب برنده قارچ و شیر در سوپ شیر با جو

3. در مرحله سوم نوبت به اضافه کردن قارچ، کره و شیر است. برای اضافه کردن شیر به سوپ باید ابتدا آن را کمی گرم کنید و همراه با قارچ تفت داده شده با کره به سوپ اضافه نمایید و 30 دقیقه فرصت بدهید تا به خوبی جا بیافتد.

4. آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ ساده باید خامه را به مابقی ترکیبات اضافه نمایید و هم بزنید تا یکدست شوند، در آخر جعفری ساطوری شده را به این سوپ اضافه کنید و پس از چند دقیقه با حرارت ملایم از روی شعله بردارید و نوش جان کنید.

نکات مهم پخت سوپ بدون مرغ آسان و خانگی

  • سوپ شیر پس از آنکه از روی حرارت برداشته شود سفت می‌شود، سعی کنید زمانی که روی حرارت است رقیق‌تر باشد تا در نهایت پس از خنک شدن سوپ خیلی سفتی نداشته باشید.
  • در صورت غلیظ شدن سوپ می‌توانید با اندکی آب یا شیر ولرم آن را رقیق کنید.
  • سبزیجات معطر یک گزینه اختیاری است که در مرحله آخر پخت سوپ می‌توانید آن را اضافه کنید.
  • زمان اضافه کردن خامه دقیقا باید خامه هم دمای محیط بوده و خیلی سرد نباشد و زمانی که سوپ را از روی حرارت برداشتید خامه 200 گرمی صورتی را به آن اضافه کنید و نگذارید خامه با سوپ بجوشد.
  • یکی از چاشنی‌های طعم‌دهنده سوپ شیر، فلفل سیاه است. اگر دوست دارید سوپ‌تان سفید باشد تنها طعم‌دهنده و ادویه مجاز و بی رنگ برای آن فلفل سیاه است.
  • اگر رژیم دارید یا از طعم خامه داخل سوپ خوش‌تان نمی آید می‌توانید خامه را از لیست مواد لازم خود حذف کنید.
  • برای درست کردن سوپ شیر با جو می‌توانید از انواع جو‌ها استفاده کنید، اما جو پرک به دلیل مدت زمان پخت بسیار کم گزینه‌ای مناسب است.
  • هنگام پخت سوپ شعله گاز زیاد نباشد و در کل مدت زمان پخت، سوپ باید جوش ریز بخورد تا ته نگیرد.
  • برای اضافه کردن شیر و خامه ابتدا صبر کنید تا هم دمای محیط شود سپس به ترکیبات اضافه کنید تا خامه و شیر نَبُرَد.
  • یکی از چاشنی‌های مهم و جایگزین خوب برای خامه ترکیب سس مایونز و آبلیمو است که مزه‌ای عالی به سوپ شیر می‌دهد.
  • در نهایت توصیه می‌کنم حتما برای یکبار هم که شده از سس مایونز برای مزه‌دار کردن سوپ شیر استفاده کنید.
  • ممکن است فکر کنید با اضافه کردن آرد به سوپ طعم آن را خراب می‌کنید اما صرفا استفاده از آرد برای لعاب‌دار کردن غذا بوده و تاثیری بر طعم آن ندارد.
  • فراموش نکنید که این سوپ با شیر درست شده است و اضافه کردن آبلیمو به آن باعث خراب شدن سوپ می‌شود و اصلا طعم جذابی به آن نمی‌دهد. اگر طعم لیمو ترش با سوپ شیر را دوست دارید می‌توانید لیمو ترش را پس از پخت سوپ و کنار کاسه سوپ‌تان سرو کنید.

سوپ شیر با قارچ، خامه، ذرت، نخود فرنگی، جعفری ساطوره شده و شیر در کمترین زمان ممکن و بدون هیچگونه گوشتی پخته خواهد شد. این سوپ در واقع سرشار از ویتامین و مواد معدنی بوده و برای بدن بسیار مفید می‌باشد، اگر از طعم این سوپ لذت می‌برید توصیه می‌کنیم برای لعابدار و طعم‌دار شدن آن از آب مرغ یا آب قلم پخته شده استفاده کنید. در نهایت این غذا جزء غذاهایی است که بدون مرغ و با مرغ درست می‌شود و معمولا براساس سلیقه آن را می‌پزند، پخت سوپ شیر بدون مرغ بسیار ساده و راحت می‌باشد و در کمترین زمان ممکن شما یک سوپ شیر ساده و خوشمزه خواهید داشت.

یکی دیگر از توصیه‌های جذاب و خوشمزه‌ای که برای شما دارم این است که برای یکبار هم که شده غذاهای سنتی شهرهای دیگر را امتحان کنید، خیلی هیجان انگیزه که شما تو شهر و منزل خودتان با خانواده دور هم نشسته‌اید (مثلا تهران) اما غذای سنتی شهرهای دیگر را با کمترین امکانات و مواد اولیه نوش جان می‌کنید. به همین منظور دستور پخت آش رشته و طرز تهیه بزقرمه کرمانی را برای شما نوشته‌ایم تا بخوانید و یه غذای خوشمزه سنتی برای دورهمی‌های خانوادگی‌تان بپزید و کیف کنید.

1 دیدگاه
  • کلا سوپ شیر با جو و سبزیجات فراوون عالیه
    من تو یه دستور پخت از نی نی سایت دیدم لیمو ترش داشت اشتباهه لیمو ترش مرسی که اصولی یاد میدی

-- بارگیری کد امنیتی --