آموزش طرز تهیه و برش جوجه کباب بی استخوان به سبک رستوران جوادی

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی به سبک جواد جوادی

آموزش طرز تهیه و برش جوجه کباب بی استخوان به سبک رستوران جوادی

آموزش طرز تهیه و برش جوجه کباب بی استخوان به سبک رستوران جوادی 1024 680 لبنیات صباح

جوجه کباب یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران است که روزانه در رستوران های بسیاری سرو و آماده می‌شود، برای درست کردن این غذای خوشمزه و اصیل تنها کافیست چند تکنیک و نکته را آموزش ببینید و جوجه کبابی رستوانی و خوش طعم داشته باشید. برای درست کردن جوجه کباب رستورانی بدون استخوان آن هم به سبک جواد جوادی نیاز به سینه مرغ، پیاز و فلفل دلمه خواهید داشت و در نهایت می‌توانید نحوه برش کاری و تخته کاری گوشت مرغ برای تهیه جوجه کباب را نیز آموزش ببینید. در ادامه با ما همراه باشید و آموزش طرز تهیه و برش جوجه کباب بی استخوان به سبک رستوران جوادی را بخوانید.

مواد اولیه جوجه کباب به سبک جواد جوادی (برای تعداد 4 نفر)

برای درست کردن جوجه کباب رستورانی بدون استخوان به سبک جواد جوادی نیاز به مواد اولیه زیر خواهید داشت که شامل:

  • سینه کامل مرغ 4 عدد 1200 کیلوگرم (هر نفر یک سیخ 250 الی 300 گرمی)
  • پیاز خلالی 3 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه سبز 2 عدد متوسط
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • پودر آویشن به میزان لازم
  • فلفل سیاه درشت (تندی ندارد و بیشتر طعم دارد)
  • کره 100 گرم
  • آب لیمو تازه به میزان لازم
  • زعفران دم کشیده به میزان لازم

مدل برش یا تخته کاری مرغ جواد جوادی برای تهیه جوجه کباب

یکی از مهمترین دغدغه های تهیه جوجه کباب به شیوه رستورانی شیوه برش آن است، در این مقاله می‌خواهیم مدل برش زدن جوجه کباب به سبک آقای جواد جوادی را به شما آموزش بدهیم تا یک جوجه کباب خوب برای خودتان آماده و نوش جان کنید.

آماده کردن ظرف، تخته و چاقو

برای برش خوب سینه مرغ علاوه بر مهارت دست و تمرین بسیار نیاز به یک سری لوازم نیاز خواهید داشت که شامل: چاقو بسیار تیز، تخته برش و یک ظرف برای قرار دادن جوجه ها است.

جدا کردن قسمت های اضافه از سینه مرغ

کتف مرغ را جدا کرده و برش می‌زنید و کنار می‌گذارید.

برش اولیه سینه مرغ برای نازک شدن

سینه مرغ را از قسمت تخت روی تخته قرار بدهید و قسمت برآمده آن را زیر دست خود بگیرید و با چاقو از وسط یه برش بزنید و تا انتها ببرید، برش باید خیلی نازک باشد. این برش باید تا جایی ادامه پیدا کند که فیله از وسط باز شود ولی جدا نشود.

برش دوم و فیله شدن سینه مرغ

فیله که از وسط باز شد، آن را بر میگردانید و چاقو را دقیقا قسمتی که فیله از وسط نصف شده است قرار داده و مجدد رو به داخل برش می دهید و برش را باز می کنید. به این ترتیب سینه مرغ شما تبدیل به فیله هایی نازک خواهد شد.

طرز تهیه جوجه کباب بدون استخوان جواد جوادی

برای درست کردن یک جوجه کباب خوشمزه که با جوجه های رستوران ها مو نمیزند ابتدا باید شیوه خورد کردن یا اصطلاحاً تخته کاری مرغ را یاد بگیرد. پس از خورد کردن مرغ ها نوبت به آن می ‌رسد تا مراحل ترکیب مواد و پخت را گام به گام طبق دستور پخت آقای جواد جوادی انجام بدهید.

پوست کندن و ساطوری کردن پیاز

در مرحله اول چند پیاز متوسط را پوست کنده و روی تخته ساطوری خورد نمایید. (برای ساطوری کردن پیاز می توانید ابتدا آن را از وسط نصف کرده و پس از آن برش های عمودی بر روی آن ایجاد کنید).

خورد کردن فلفل دلمه طعم دهنده جوجه کباب

برای خورد کردن فلفل دلمه ابتدا سر آن را جدا کرده و داخل آن را خالی می‌کنیم، پس از آن فلفل را از وسط نصف کنید و خیلی نازک خورد می کنیم. دلیل نازک خورد کردن فلفل آزاد کردن طعم فلفل دلمه به مرغ است، توجه داشته باشید که خیلی هم ریز نباشد که موقع پخت غذا به جوجه ها نچسبد و نسوزد.

طرز تهیه جوجه کباب بدون استخوان جواد جوادی

درست کردن طعم و مزه جوجه کباب

یک ظرف گود بردارید، مقداری لیمو تازه در آن آب بگیرید و بگذارید کنار باشد. (فعلا با آن کاری ندارید)

زعفران را به داخل ظرفی دیگر اضافه کنید، برای کمتر استفاده کردن زعفران فراموش نکنید که نباید ابتدا پیاز و فلفل دلمه را به آن اضاف کنید و ابتدا باید مرغ های تخته کاری شده را در آن قرار بدهید. مرغ را داخل زعفران قرار داده و یک بار پشت و رو کنید تا به خوبی رنگ بگیرد، به همین راحتی زعفران جذب مرغ می‌شود. مرغ های زعفرانی را در ظرفی دیگر بگذارید (یک لایه کف ظرف را بگیرد) و به همین ترتیب تمامی مرغ ها را طعم دار نمایید.

زمانی که مرغ های کف ظرف یک لایه زعفرانی شد نوبت به اضافه کردن فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، پیاز و فلفل دلمه است. این روش لایه به لایه تا زمانی که مرغ و مواد طعم دار کننده آن تمام شود ادامه پیدا خواهد کرد، در نهایت بر روی تمام این مرغ ها آبلیمو تازه و ترکیب شده با کمی زعفران، روغن زیتون و مقداری سس مایونز را خواهیم ریخت.

زمانی که ترکیب آبلیمو، سس مایونز، زعفران و روغن زیتون بر روی هر لایه ریخته شد، سعی کنید لایه را به آرامی تکان بدهید تا لابه لای آن نیز به مواد آغشته شود. و پس از آن لایه های بعدی را بچینید تا تمام شود.

سیخ زدن جوجه کباب باز شده و طعم‌دار شده

جوجه کاملا باز شده را با دست باز کرده و با یک چاقوی نازک و تیز شروع به برش زدن خواهید کرد، برای این کار ابتدا سه انگشت خود را بر روی مرغ قرار داده و به اندازه آن برش عمودی می‌زنید. برش های عمودی همانطور به صورت سه انگشت سه انگشت ادامه پیدا کرده و در انتها سعی کنید اضافه ردیف آخر را از آن بگیرید.

پس از آن که سینه را برش زدید نوبت به سیخ زدن آن خواهد رسید، برای اینکار سیخ را برداشته و به صورت عمودی داخل سینه مرغ عمودی برش خورده رو به جلو حرکت بدهید. سیخ که از سوی دیگر در آمد نوبت به برش بعدی و بعدی می‌رسد و تمام. گاهی پس از سیخ زدن متوجه می‌شوید که مرغ ها کمی نامرتب و بیرون زده هستند که می‌توانید با چاقو کمی آن را آرایش کنید تا شکیل شود.

فوت و فن و نکات مهم پخت جوجه کباب مجلسی در خانه

  • سینه ها از سه الی چهار ساعت قبل داخل آبلیمو قرار داشته باشند و آبلیمو کاملا به داخل آن نفوذ کند وحتی کمی تغییر رنگ در آن به وجود خواهد آمد، نگران نباشید.
  • اگر گیاهخوار هستید و تمایل به استفاده از گوشت مرغ را ندارید، می‌توانید از پنیر کبابی برای جایگزین کردن جوجه کباب استفاده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه پنیر کبابی هالومی در منزل با ما همراه باشید.
  • مرغ ها را پس از خرید به خوبی پوست کنده و چربی های اضافی آن را کاملا بگیرید، چربی اضافی مرغ در زمان پخت نواحی دیگر را سیاه خواهد کرد.
  • هنگام برش زدن سینه مرغ، برخی سینه های مرغ کوچیک بوده و نیاز به یکبار برش خواهد داشت.
  • تخته کاری 10 الی 15 کیلو سینه مرغ حدود 10 الی 15 دقیقه زمان نیاز دارد.
  • زمانی که زعفران سابیده می‌شود خورده های زعفران به مرغ می چسبد، یکی از راه های شناسایی غذای خوب و با کیفیت همین جزئیات بسیار ریز خواهد بود.
  • استفاده از لیموی بسیار تازه به نفوذ بهتر به مرغ تان کمک خواهد کرد.
  • پس از پخت جوجه کباب به روش جواد جوادی کره، نمک و آویشن را آب کرده و با یک برس بر روی آن بکشید. این کار کمک به طعم دار و براق کردن جوجه کباب شما خواهد کرد. استفاده از روغن کرمانشاهی اصل می‌تواند همانند کره، نمک و آویشن به طعم دادن جوجه کمک کند.
  • مصرف مایونز برای جوجه کباب دلایل بسیاری دارد که مهمترین آن طعم و بوی بی نظیری است که به آن می دهد.
  • برای درست کردن جوجه کباب های رستورانی معمولا برای هر یک سیخ یک سینه مرغ استفاده می‌شود، وزن آن نیز حدود 250 الی 300 گرم است.
  • در این روش تخته کاری جوجه کباب تمامی تیکه ها تقریبا یک اندازه خواهد بود و کلا مسطح است، در زمان پخت نیز کل جوجه به طور یک نواخت میپزد و کاملا کباب یک دست پخته خواهد شد.

یک جوجه کباب خوشمزه خانگی اگر به سبک جواد جوادی باشد قطعاً با مدل رستورانی آن فرق چندانی نخواهد داشت، برای درست کردن جوجه کباب به این سبک حتما با تمرین و تکرار چند تکنیک ساده هنگام برش زدن و تخته کاری مرغ و در نهایت مزه دار کردن آن به راحتی می‌توانید در منزل یه جوجه کباب جذاب و خوش رنگ و بو نوش جان کنید.

جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل و خوش خوراک ایرانی است که تقریبا هر شخص یا خانواده ای دو الی سه بار در ماه آن را میل خواهند کرد. اما اگر به گوشت مرغ علاقمند هستید و دوست دارید دستور پخت های بیشتری را آموزش ببینید تا در طول ماه غذاهای متنوعی بپزید به شما توصیه می‌کنیم طرز تهیه تاکو مکزیکی با مرغ و طرز باباغنوش مدیترانه ای بخوانید و در صورت تمایل درست کرده و نوش جان کنید.

-- بارگیری کد امنیتی --