طرز تهیه نان موزی یک عصرانه پاییزی لذیذ

نان موزی

طرز تهیه نان موزی یک عصرانه پاییزی لذیذ

طرز تهیه نان موزی یک عصرانه پاییزی لذیذ 1000 656 لبنیات صباح

نان موزی از جمله دستورهای تهیه شیرینی پرطرفدار می باشد . ترکیب موز و چیپس شکلات، نان موزی را تبدیل به یک نان هیجان ‌انگیز و خوشمزه می‌کند. خوردن این عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه به همراه چای بسیار لذت‌بخش است و به شما پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم برای تهیه‌ی نان موزی

  • آرد گندم: دو فنجان
  • جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • کره‌ی بدون نمک: نصف فنجان
  • شکر: یک فنجان
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زرده‌ی تخم مرغ: یک عدد
  • خامه‌: یک چهارم فنجان
  • عصاره‌ی وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • موز: سه عدد
  • چیپس شکلات: نصف فنجان
  • گردو: نصف فنجان
نان موزی

طرز تهیه نان موزی یک عصرانه پاییزی لذیذ

طرز تهیه‌ی نان موزی

۱.
فر را روی ۱۷۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. داخل قالب لوف، کاغذ پوستی بگذارید و آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید.

۲.
در یک کاسه‌ی بزرگ، آرد گندم، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید.

۳.
در یک کاسه‌ی بزرگ دیگر، کره‌ی ذوب شده‌، شکر دانه ریز، تخم مرغ و زرده‌ی تخم مرغ، خامه‌ و عصاره‌ی وانیل را مخلوط کنید. موز‌های رسیده و له‌ شده را به آن اضافه کنید و تا زمانی که یک‌دست شوند، هم بزنید. در پایان، دو کاسه را با هم یکی کنید و به خوبی هم بزنید.

۴.
چیپس شکلات نیمه شیرین و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را داخل قالب لوف بریزید.

۵.
قالب را به مدت ۶۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از ۶۰ دقیقه، برای اطمینان از پخت کامل نان، یک خلال دندان را در مرکز نان فرو کنید و سپس خارج کنید. اگر خلال دندان تمیز بود یعنی نان شما آماده است.

قالب را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود. سپس نان موزی را از قالب خارج و در ظرف مناسب سرو کنید.

این مقاله را از دست ندهید:  طرز تهیه کیک قهوه و توت فرنگی