طرز تهیه مربای به خانگی خوشرنگ همراه با نکات کلیدی!

طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به خانگی خوشرنگ همراه با نکات کلیدی!

طرز تهیه مربای به خانگی خوشرنگ همراه با نکات کلیدی! 1024 680 لبنیات صباح

طرز تهیه مربای به یکی از آسان‌ترین رسپی های تهیه مربای خانگی است. این مربا یکی از مرباهای محبوب و پرطرفدار است که معمولا در فصل پاییز بسیار استفاده می‌شود. قبل از هر چیز بهتر است در تهیه این مربا از میوه به سالم استفاده کنید، میوه کپک زده یا له شده یا شل و پوسیده موجب خراب شدن و کپک زدن مربا می‌شود. میوه بِه حاوی قند، فیبر، پروتئین و مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، کلسیم، انواع ویتامین‌های A ،C ،D و گروه ویتامین‎‌های B است. بِه خام ضد اسهال است و دراز خواص مربای به میتوان به رفع یبوست و نفخ شکم اشاره کرد. 

مربای به در خانه و در انواع مختلفی قابل تهیه است. عده ای مربای نگینی را به مربای به رنده شده ترجیح می‌دهند و بعضی از افراد نیز مربای به با پوست درست می‌کنند. اصولا پخت مربا مانند انواع آن بسیار متنوع است که این موضوع برای طرفداران مربا در وعده صبحانه، خبر بسیار خوبی است. اگر شما هم از طرفداران انواع مربا هستید، می‌توانید مقاله طرز تهیه مربای انجیر را نیز بخوانید.

شاید همراه با این سوال که مربای به چگونه درست میشود، این سوال نیز برایتان به وجود آمده باشد که آیا پختن مربای به در خانه سخت نیست؟ باید بگوییم با این دستور تهیه مربای به که در ادامه برای شما آورده‌ایم شما قادر خواهید بود تا یک مربای به خانگی و خوشرنگ را به سادگی در خانه پخته و از داشتن یک مربای به مجلسی در وعده صبحانه خود لذت ببرید.

مواد لازم برای طرز تهیه مربای به شفاف

میوه به: 500 گرم

شکر: 500 گرم

هل: 2 عدد

آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری

مربای به

چگونه مربای به درست کنیم؟

مرحله اول،شستن به ها

اولین مرحله برای دانستن اینکه چطور مربای درست کنیم این است که از بین دستورالعمل های زیادی که برای تهیه این مربا وجود دارد، بهترین و کامل‌ترین دستورالعمل را انتخاب کرده و بر اساس آن جلو برویم. اولین قدم برای تهیه یک مربای به عالی، شستن و پوست گرفتن به هاست. توجه داشته باشید که پوست گرفتن به ها امری سلیقه‌ای است و اگر به ها را به خوبی بشویید می‌توانید مربای به با پوست نیز تهیه کنید که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. این امر بیشتر به سلیقه شما بستگی دارد و البته به اینکه شما قصد دارید یک مربای به ساده و یا یک مربای به مجلسی درست کنید. پس از شستن به ها، آن ها را روی تخته آشپزخانه قرار داده و بعد از نصف کردن هسته های آن ها را جدا کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم، خرد کردن به

در این مرحله زمان آن رسیده تا به ها را با چاقو خرد کنید. در این مرحله نیز به سلیقه خودتان می‌توانید مربای به نگینی یا مربای به رنده شده را برای پخت انتخاب کنید. بعد از خرد شدن به ها، آن ها را درون قابلمه بریزید. 6 لیوان آب به همراه شکر به قابلمه اضافه کرده، درب قابلمه را میبندیم و اجازه می‌دهیم تا روی حرارت بالا به جوش بیایید. می‌توانید برای بهبود کیفیت مربا از قابلمه مسی نیز استفاده کنید. ناگفته نماند که مربای به بدون شکر مثل مربای به با شیره انگور و مربای به با عسل از انواع دیگر این مربا هستند که می‌توانید آنها را تهیه کنید.

مرحله سوم، پخت میوه به

بعد از جوش آمدن حرارت را کم کرده و روی درب قابلمه یک دمی می‌گذاریم. بعد از این کار اجازه می‌دهیم تا مربا به مدت یک ساعت پخته شود و به غلظت کافی برسد. گذاشتن دمی روی در قابلمه باعث می‌شود تا مربای به شما قرمز رنگ و درخشان شود. توجه داشته باشید که معمولا مربا بعد از خنک شدن سفت تر می‌شود پس نباید آن را زیاد روی حرارت بگذارید.

مرحله چهارم، افزودن چاشنی ها

بعد از گذشت حدود 30 دقیقه، پوست هل ها را جدا کنید و دانه های آن را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه کنید. در این مرحله قوام مربا را امتحان کنید و اگر به میزان دلخواه رسیده بود مربا را از روی حرارت بردارید. برای امتحان کردن قوام مربا، یک مقدار از شهد مربا را درون یک لیوان آب سرد بریزید و اگر شهر بدون اینکه متلاشی شود به ته لیوان رسید یعنی مربا قوام کافی را پیدا کرده است؛ در غیر اینصورت مربا احتیاج دارد بیشتر روی حرارت بماند.

مرحله ششم، کشیدن مربا در ظرف مناسب

بعد از آماده شدن مربا، در قابلمه را برمیداریم و منتظر میمانیم تا مربا خنک شود. پس از خنک شدن مربا آن را درون ظرف شیشه‌ای دلخواه ریخته و درون یخچال نگهداری میکنیم. نکته مهمی که باید در پخت مربا به آن توجه کنید اینست که پس از قرار دادن دم کنی روی قابلمه، حتما حرارت را کم کنید و قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید تا مربا به آرامی و برای یکی دو ساعت بپزد. در این مدت ممکن است شهد مربا تبخیر شود، به منظور کم نشدن شربت مربا هر 30 دقیقه یک بار لازم است تا مربا را چک کنید و در صورتی که شربت آن بیش از حد غلیظ شده بود کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

نکات کلیدی دستور پخت مربای به

چطور مربای به بدون شکر بپزم؟ برای پخت مربای به بدون شکر میتوانید پس از پخت به آن شیره انگور اضافه کنید و سپس اجازه دهید مجددا بجوشد. در تهیه مربای به با عسل نیز بعد از پخته شدن مواد و هنگام ریختن درون ظرف مربا می‌توانید به  آن عسل اضافه کنید.

برای مربای به چقدر شکر لازم است؟ مقدار شیرینی مربا سلیقه ای است اما معمولا در تهیه مربای به از نسبت مساوی شکر و به استفاده می‌شود.

چکار کنیم مربای به له نشود؟ برای اینکه مربای به شما له نشود باید توجه داشته باشید که حجم شربت در ظرف مربا بیشتر از تکه های به باشد تا تکه‌های میوه در ظرف له نشوند.

مربای به ام سفت شده چیکار کنم؟ مربای به در حالت کلی کمی سفت تر از سایر مرباهاست و مثلاً مثل مربای آلبالو چندان نرم نیست. اما اگر مربای شما زیاد سفت شد میتوانید به مربایتان کمی آب جوش اضافه کرده و بگذارید کمی بجوشد تا به ها نرم تر شوند.

مربای به ام خیلی شیرین شده چیکار کنم؟ به هارا با کمی از شهد غلیظ شده آن جدا کنید و با مقداری آب جوش روی شعله قرار دهید. بعد از کمی جوشیدن اجازه بدهید تا سرد شود و آن را با مابقی مربا مخلوط کنید.

چرا ظرف شیشه ای برای نگهداری مربا بهتر است؟ بهتر است بدانید ایمنی شیشه از پلاستیک بیشتر است و در صورت استفاده از ظروف شیشه ای امکان سرایت مواد شیمیایی پلاستیکی به درون مربا وجود ندارد.

به پخته پرخاصیت‌تر است یا به خام؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که اگرچه به خام خواص فراوانی دارد اما نباید از مصرف پخته آن غافل شد. مصرف به پخته می‌ تواند به رفع مشکلات گوارشی کمک کرده و همچنین می‌ تواند ویار دوران بارداری را کاهش دهد.

میوه به چه خواصی دارد؟ میوه بِه در کنار خواص فراوانی که برای بدن دارد مقوی قلب، معده و اعصاب است و دمنوش آن آرامبخش است.

مربای به چه خواصی دارد؟ مربای به، به علت پخته شدن و مخلوط شدن با شکر، برخی مضرات استفاده از به خام مثل تولید نفخ را ندارد. ضمن اینکه مصرف مربای به باعث تقویت معده نیز می‌شود.

3 دیدگاه