• Рубрик нет

طرز تهیه میان وعده سینه مرغ و پنیر فتا

میان وعده با سینه مرغ و پنیر فتا و گوجه

طرز تهیه میان وعده سینه مرغ و پنیر فتا

طرز تهیه میان وعده سینه مرغ و پنیر فتا 700 700 لبنیات صباح

طرز تهیه میان وعده سینه مرغ و پنیر فتا : در این دستور آشپزی طرز تهیه سینه مرغ به همراه پنیر ارائه می شود که شامل طعم های فتا ، گوجه فرنگی است. با تفت دادن کمی سیب زمینی در کنار این غذای خوشمزه می توان از آن به عنوان یک میان وعده کامل استفاده نمود.

 

مواد لازم جهت تهیه میان وعده سینه مرغ و پنیر فتا

  • ¼ فنجان پنیر فتا خرد شده
  • ماست ساده یونانی 1 قاشق غذاخوری
  • ¼ فنجان گوجه فرنگی انگوری ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری زیتون کالاماتا بدون هسته خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری لیمو ریز خرد شده (نکته را ببینید)
  • 2 قاشق چایخوری پونه کوهی تازه ریز خرد شده
  • 1 حبه سیر ، رنده شده
  • سینه مرغ بدون استخوان ، نیم کیلو ، تمیز شده
  • ⅛ قاشق چای خوری نمک
  • ⅛ قاشق چای خوری فلفل ساییده شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون تازه

 

میان وعده با سینه مرغ و پنیر فتا و گوجه

طرز تهیه سینه مرغ با پنیر فتا و گوجه به عنوان یک میان وعده خوش مزه

طرز تهیه میان وعده سینه مرغ و پنیر فتا

 

مرحله 1

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (حدود 204 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

مرحله 2

پنیر فتا و ماست را با هم در یک کاسه کوچک له کنید. گوجه فرنگی ، زیتون ، لیمو ، پونه کوهی و سیر را بهم بزنید.

  مرحله 3

با استفاده از یک چاقوی تیز ، سینه های مرغ را به صورت افقی و بدون برش از وسط ، نصف کنید تا شکافی ایجاد کنید. هر شکاف را با مقادیر مساوی از مخلوط پنیر فتا و ماست که آماده کرده بودید پر کنید. مرغ را دوباره بریزید و با خلال دندان محکم کنید. نمک و فلفل بپاشید.

  مرحله 4

روغن را در یک تابه بزرگ  با حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و بپزید تا قهوه ای طلایی شود، حدود 4 دقیقه مرغ را با احتیاط ورق بزنید و قابلمه را به فر منتقل کنید.

مرحله 5

مرغ مرحله قبل را بپزید تا دماسنج فوری با قرار دادن در ضخیم ترین قسمت مرغ دمایی در حدود 165 درجه فارنهایت را نشان دهد، 20 مرغ باید تا حدود 20 تا 25 دقیقه در این دما در این مرحله به خوبی پخته شود. سپس مرغ را به یک تخته برش تمیز انتقال دهید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند ، سپس برش بزنید.

نکته

لیموهای نگهداری شده یکی از مواد رایج در دستور العمل های مراکشی است. مرکبات شور را می توانید در فروشگاه های مواد غذایی بسیار خوبی (نزدیک ترشی و زیتون) یا بازارهای خاورمیانه پیدا کنید.