حقایق و سؤالات مهم درباره شیر و مصرف آن

شیر و مصرف آن

حقایق و سؤالات مهم درباره شیر و مصرف آن

حقایق و سؤالات مهم درباره شیر و مصرف آن 626 417 لبنیات صباح

شیر و مصرف آن : چقدر لبنیات را می‌شناسید؟ گاهاً پیش می‌آید که خبرهای نامطلوبی در خصوص لبنیات در سرتاسر اینترنت به میان می‌آید. اطلاعات غلط زیادی در مورد لبنیات وجود دارد و در نتیجه، بسیاری از افراد از مصرف لبنیات اجتناب می‌کنند و از مزایای سلامتی و غذایی آن غافل می‌شوند. مطالعات نشان می‌دهد که وقتی لبنیات به‌عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم مصرف می‌شود، به‌سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند و کیفیت کلی رژیم غذایی را بهبود می‌بخشد.

در این قسمت به شایع‌ترین سؤالاتی که ممکن است در ذهن شما درباره شیر وجود دارد پاسخ داده‌ایم. اگر سؤال دیگری دارید می‌توانید از طریق نظرات آن را مطرح کنید.

هوش لبنی خود را آزمایش کنید. آیا می‌دانید کدام عبارات درست و کدام نادرست است؟

شیر و مصرف آن

آیا شیر معمولی به‌اندازه شیر معمولی ارگانیک سالم نیست؟

هیچ تفاوت غذایی بین شیر ارگانیک و شیر معمولی وجود ندارد. هر دو نه‌تنها طعم عالی دارند، بلکه حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی یکسانی هستند. به‌هرحال، تمام شیرها باید از همان استانداردهای دقیق ایالات متحده برخوردار باشند اداره زراعت و سازمان غذا و دارو.

آیا فقط شیر کامل حاوی ویتامین D است؟

تمام شیرها، صرف‌نظر از محتوای چربی، حاوی ویتامین D هستند. شیر به‌عنوان منبع غذایی غنی از کلسیم، پتاسیم و ویتامین D  و همه برای رشد استخوان‌ها بسیار مهم است که این عوامل شیر را در رتبه اول قرار می‌دهد. شیر و فرآورده‌های شیر نیز منابع عالی پروتئین هستند.

شیر و مصرف آن

آیا در ازای قیمت، شیر مواد مغذی بیشتری نسبت به آب‌میوه تأمین می‌کند؟

شیر به‌ازای هر لیوان 250 گرمی، دوبرابر آب مواد مغذی و ویتامین فراهم می‌کند. حتی در مقایسه شیر با نوشیدنی‌های غیرالکلی که پر از قند اضافه شده است، هیچ جای بحث و شبهه‌ای وجود ندارد. پروتئین ارزش بالایی به شیر می‌دهد.

شیر و مصرف آن

آیا شیر طعم‌دار به دلیل افزودن قند برای شما مفید نیست؟

تحقیقات نشان می‌دهد کودکانی که شیر طعم‌دار می‌نوشند بیشتر نیازهای مغذی خود را برآورده می‌کنند، قند، چربی یا کالری اضافه شده بیشتری مصرف نمی‌کنند و وزن آن‌ها نسبت به کسانی که شیر کمتر و نوشابه بیشتری مصرف می‌کنند کمتر و نرمال‌تر است. شیر، چه طعم‌دار باشد و چه سفید، حاوی نه ویتامین و مواد معدنی ضروری از جمله پروتئین و کلسیم است.

همچنین بخوانید :  روش صحیح نگهداری شیر

شیر و مصرف آن

آیا نوشیدنی‌های سویا، بادام، نارگیل و برنج از شیر واقعی لبنیات سالم‌ترند؟

درحالی‌که برخی از نوشیدنی‌های جایگزین شیر منبع خوبی از پروتئین‌های گیاهی هستند، آنها غنی شده و بسته غذایی یکسانی از مواد مغذی سالم – کلسیم، پتاسیم، فسفر، پروتئین، ویتامین‌های A ، D و B12 ، ریبوفلاوین و نیاسین – را ارائه نمی‌دهند. در شیر و محصولات شیر، یک لیوان 250 گرمی نوشیدنی بادام فقط 1 گرم پروتئین تأمین می‌کند، درحالی‌که شیر واقعی لبنیات 8 گرم پروتئین در هر وعده 250 گرمی تأمین می‌کند.

شیر و مصرف آن

آیا شیر پاستوریزه نسبت به شیر غیرپاستوریزه مزایای سلامتی بیشتری دارد؟

طبق اعلام سازمان داروی فدرال و سایر آژانس‌های بهداشتی مانند مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها و آکادمی اطفال آمریکا، شیر خام و غذاهای تهیه شده از آن هیچ مزایای سلامتی بیشتری نسبت به شیر پاستوریزه ندارند و شیر خام می‌تواند خطرات جدی برای سلامتی مانند قرارگرفتن در معرض اشرشیاکلی، لیستریا و سالمونلا ایجاد کند

آیا افرادی که به لاکتوز حساس هستند باید از مصرف شیر و همه غذاهای لبنی مانند پنیر و ماست خودداری کنند؟

عدم تحمل لاکتوز به معنای عدم تحمل لبنیات نیست. پنیرهای سفت و محصولات لبنی کشت شده مانند ماست، لاکتوز کمی دارند یا فاقد آن هستند. شیر لبنی بدون لاکتوز نیز انتخاب خوبی است.

آیا کشاورزان محیط‌زیست را نادیده می‌گیرند و از مقدار زیادی سموم دفع آفات استفاده می‌کنند؟

دامداران به مزارع و زمین خود اهمیت می‌دهند. اقدامات زیست‌محیطی در تمام گاوداری‌های لبنی توسط دولت دقیقاً تنظیم می‌شود و کشاورزان به طور مداوم این مقررات را رعایت یا از آنها فراتر می‌روند.

آیا به گاوهای شیری آنتی‌بیوتیک غیرضروری داده می‌شود و آنتی‌بیوتیک‌ها را به شیرهایی که می‌نوشیم منتقل می‌کند؟

آزمایش دقیق اطمینان نمی‌دهد که آنتی‌بیوتیک‌ها وارد شیر می‌شوند. گاهی اوقات گاوها تحت شرایط تأیید شده توسط دامپزشک آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شوند. با تجویز آنتی‌بیوتیک به یک گاو، آن را از گله جدا کرده و دوشش را ادامه می‌دهند، اما شیر دور ریخته می‌شود. این شیر هرگز به دست مصرف‌کننده نمی‌رسد و در هیچ فرآورده‌ای از شیر وجود ندارد.

همچنین بخوانید :  6 راز افزایش زیبایی و جوانی پوست خانم ها به صورت طبیعی

آیا افراد به دلیل هورمون‌ها باید از مصرف شیر خودداری کنند؟

مطالعات نشان می‌دهد که حداقل مقدار هورمون‌های طبیعی در غذاهای حیوانی و گیاهی از جمله شیر یافت می‌شود. این هورمون‌های طبیعی در هنگام هضم کاملاً تجزیه می‌شوند. برخی از دامداران تصمیم دارند از هورمون گاو، سوماتوتروپین گاو یا rBST استفاده کنند تا گاوها شیر بیشتری تولید کند. ایمنی rBST توسط آژانس‌های مرتبط تأیید شده است.