پنیر

پنیر به عنوان جزیی از گروه لبنیات، منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است. مصرف 30 گرم پنیر  در حدود 8 گرم پروتئین و 200 میلی گرم کلسیم به بدن می رساند. در حالی که 150 تا 200 گرم شیر (معادل یک لیوان شیر) چنین میزان کلسیمی را به بدن می رساند.

پنیر لاکتیکی صباح

null

پنیر لبنه صباح

null

پنیر پیتزا صباح

null

پنیر - Cheese

null
پنیر سفید مخصوص سالاد صباح

پنیر سفید ایرانی مخصوص سالاد

پنیر فتا 900 گرمی نسبتا چرب

پنیر فتا 900 گرمی نسبتا چرب

پنیر سفید 225 صباح

پنیر فتا نیم چرب

پنیر سفید 450 گرمی صباح

پنیر فتا 450 گرمی

پنیر سفید ایرانی Feta صباح

پنیر سفید ایرانی

پنیر سفید فتا صباح ایرانی

پنیر سفید ایرانی Feta

پنیر پروسس 200 گرمی صباح

پنیر پروسس 200 گرمی

پنیر پروسس صباح

پنیر پروسس صباح

پنیر سفید یو اف صباح 600 گرمی

پنیر سفید یو اف صباح 600 گرمی

مطالب مفید صباح

Useful Facts

روش های نگهداری از انواع پنیر
روش صحیح نگهداری از پنیر خانگی 1024 640 لبنیات صباح

روش صحیح نگهداری از پنیر خانگی

پنیر - Cheese

صباح

پنیر یکی از خوراکی های اصلی ما ایرانیان از خانواده لبنیات برای صبحانه و شام است. حفظ و نگهداری از پنیر یکی از سخت ترین کارها است. در این مقاله به شما روش صحیح نگهداری از پنیر را توضیح می دهیم .