طرز تهیه دسر ژله با شیر و خامه و پودر ژلاتین
https://www.sabahdairy.ir/wp-content/uploads/2023/04/85214.jpg
1024
680
لبنیات صباح
//www.sabahdairy.ir/wp-content/uploads/2020/02/logo.png
خرید خامه صباح
خامه یک محصول لبنی است که از لایه با چربی بالاتری تشکیل شده است که قبل از همگن شدن از بالای شیر گرفته شده است. در شیر غیر همگن، چربی که چگالی کمتری دارد، در نهایت به بالا می رود. در بسیاری از کشورها، بسته به میزان کل چربی کره، در چندین درجه فروخته می شود. می توان آن را به صورت پودر خشک کرد تا به بازارهای دور ارسال شود و حاوی سطوح بالایی از چربی اشباع شده است.
Useful Facts
طرز تهیه ژله بستنی ساده تک رنگ به روش ساده
https://www.sabahdairy.ir/wp-content/uploads/2023/04/3333.jpg
1024
680
لبنیات صباح
//www.sabahdairy.ir/wp-content/uploads/2020/02/logo.png
طرز تهیه ژله بستنی ساده تک رنگ به روش ساده
طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی خوشمزه مرحله به مرحله
https://www.sabahdairy.ir/wp-content/uploads/2023/04/55.jpg
1024
680
لبنیات صباح
//www.sabahdairy.ir/wp-content/uploads/2020/02/logo.png
طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی حاجی بادامی شب عید، فوری و به روش بازاری
https://www.sabahdairy.ir/wp-content/uploads/2023/02/3333-2.jpg
1024
680
لبنیات صباح
//www.sabahdairy.ir/wp-content/uploads/2020/02/logo.png
طرز تهیه شیرینی حاجی بادامی شب عید، فوری و به روش بازاری
خامه - Cream
خامه های فرادما همان خامه های استریل هستند که مانند شیرهای فرادما در حرارت بالا (بین 130 تا 150 درجه) و زمان کم (مثلا بین 3 تا 5 ثانیه) استریل شده اند و تمام میکروب های آنها از بین رفته است.
از خامه گاهی برای تزئین روی بستنی استفاده میشود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورش، کاستارد، پودینگ و کیک نیز از خامه استفاده میشود. از خامه زدهشده بر روی بستنی ساندی و میلکشیک استفاده میشود.