پنیر

پنیر به عنوان جزیی از گروه لبنیات، منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است. مصرف 30 گرم پنیر  در حدود 8 گرم پروتئین و 200 میلی گرم کلسیم به بدن می رساند. در حالی که 150 تا 200 گرم شیر (معادل یک لیوان شیر) چنین میزان کلسیمی را به بدن می رساند.

پنیر - Cheese

null
پنیر بلغاری صباح

پنیر بلغاری

پنیر خامه ای سبزیجات

پنیر خامه ای سبزیجات

پنیر فتا 600گرمی صباح

پنیر سفید ایرانی

مطالب مفید صباح

Useful Facts

طرز تهیه همبرگر اسفناج فتا و بوقلمون
طرز تهیه همبرگر بوقلمون اسفناج و پنیر فتا 500 500 لبنیات صباح

طرز تهیه همبرگر بوقلمون اسفناج و پنیر فتا

بهترین غذاهای حاوی پروبیوتیک
بهترین غذاهای حاوی پروبیوتیک 626 469 لبنیات صباح

بهترین غذاهای حاوی پروبیوتیک

طرز تهیه نان پنیر و اسفناج
طرز تهیه نان پنیر و اسفناج 1280 1000 لبنیات صباح

طرز تهیه نان پنیر و اسفناج

اهمیت پروتئین در زندگی روزمره و سلامت بدن
اهمیت پروتئین در زندگی روزمره و سلامت بدن 626 417 لبنیات صباح

اهمیت پروتئین در زندگی روزمره و سلامت بدن

پنیر - Cheese

صباح

پنیر یکی از خوراکی های اصلی ما ایرانیان از خانواده لبنیات برای صبحانه و شام است. حفظ و نگهداری از پنیر یکی از سخت ترین کارها است. در این مقاله به شما روش صحیح نگهداری از پنیر را توضیح می دهیم .