طرز تهیه پیروگی؛ غذای لذیذ لهستانی

طرز تهیه پیروگی غذای لذیذ لهستانی

طرز تهیه پیروگی؛ غذای لذیذ لهستانی

طرز تهیه پیروگی؛ غذای لذیذ لهستانی 1024 680 لبنیات صباح

پیروگی یک دلمه خمیری است که ظاهر و طرز تهیه آن بسیار مشابه پیراشکی است. داخل این دلمه خمیری را می‌توان با مواد مختلفی مانند سیب‌زمینی، گوشت چرخ‌کرده، انواع پنیر و مواد دلخواه پر کرد. پیروگی را می‌توان هم به عنوان پیش‌غذا و هم غذای اصلی سرو کرد. مواد داخلی پیروگی را می‌توان نه فقط بر حسب رسپی اصلی بلکه بنا بر طبع و سلیقه خودتان انتخاب کنید. در این مقاله می‌توانید دستور پخت اصلی یک پیروگی لهستانی را همراه با ویدیو ببینید.

مواد لازم برای پیروگی

  • سیب‌زمینی: ۵ عدد
  • کره سنتی صباح: ۵۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای صباح: ۶۰ گرم
  • پنیر موزارلا صباح: سه چهارم پیمانه
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر پیروگی

  • آب گرم: یک فنجان
  • شیر: یک چهارم فنجان
  • خامه‌ی ترش: دو قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد گندم: چهار فنجان
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه‌ی سیب‌زمینی پنیری برای پر کردن پیروگی

۱.
سیب‌زمینی‌ها را در یک قابلمه بگذارید و به اندازه‌ای که سیب‌زمینی‌ها پوشانده‌ شوند، قابلمه را آب کنید. قابلمه را به مدت ۲۵ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید و اجازه دهید آب داخل آن به جوش آید. برای اطمینان از پخته شدن سیب‌زمینی‌ها داخل آن چنگال فرو کنید. اگر چنگال به راحتی داخل آن فرو رفت، یعنی سیب‌زمینی‌ها پخته‌اند. زیر حرارت را خاموش کرده و آب قابلمه را خالی کنید. اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها به مدت ۵ دقیقه خنک شوند. سپس پوست آن‌ها را بگیرید و با گوشت‌کوب له کنید.

۲.
سیب‌زمینی‌های له ‌شده را داخل یک کاسه‌ی بزرگ بریزید و به آن نمک، کره‌ی آب‌ شده و پنیر خامه‌ای اضافه کنید. پنیر موزارلا را خرد کرده و به آن اضافه کنید. ترکیب‌ به‌ دست ‌آمده را کنار بگذارید.

طرز تهیه بیکن کره‌ای برای روی پیروگی

۱.
بیکن‌ها را خرد کنید. یک ماهیتابه متوسط روی حرارت بگذارید و بیکن‌ها را در کمی روغن سرخ کنید‌.

۲.
زمانی که بیکن‌ها ترد شدند، دو قاشق غذاخوری کره به آن اضافه کنید. پس از چند دقیقه، زیر حرارت را خاموش کنید. بیکن‌ها هنگام سرو باید داغ باشند. بنابراین قبل از گذاشتن بیکن‌ها روی پیروگی، باید آن‌ها را در مایکروویو داغ کنید.

طرز تهیه‌ی خمیر پیروگی

۱.
در کاسه‌‌ی همزن ایستاده یا یک کاسه‌ی بزرگ (در صورت استفاده از همزن دستی) آب گرم، شیر، خامه‌ی ترش، تخم مرغ و نمک را بزنید تا خوب مخلوط شوند.

۲.
دو فنجان از آرد گندم را اضافه کنید و آن را با سرعت متوسط بزنید تا خوب با سایر مواد ترکیب شود. هم‌زمان باقی‌مانده‌ی آرد را هم اضافه کنید و خوب بزنید. آرد را آن‌قدر بزنید که دیگر به اطراف کاسه نچسبد. سپس روی یک سطح صاف (مانند سینی) کمی آرد بپاشید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دستانتان ورز دهید.

طرز تهیه‌ی پیروگی

۱.
روی یک سطح صاف مانند سینی آرد بپاشید. خمیر را با وردنه صاف کنید تا به ضخامت ۳ میلی‌متر برسد. یک لیوان یا فنجان به‌عنوان قالب بردارید و با آن خمیر را دایره‌ دایره کنید.

۲.
یک قاشق غذاخوری از مواد پرکردنی را بردارید و وسط هر دایره بریزید. دایره را از قطر تا کنید تا به شکل یک نیم دایره درآید. سپس لبه‌های آن را با انگشتانتان فشار دهید تا به هم بچسبند.

۳.
در یک قابلمه آب و یک قاشق غذاخوری نمک بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب بجوشد. پیروگی‌ها را به آب اضافه کنید. پس از چند دقیقه دلمه‌ها روی سطح آب می‌آیند. پیروگی‌ها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه و تا زمانی که خیلی نرم شوند، در آب بپزید. سپس پیروگی‌ها را از آب بیرون بیاورید و روی آن‌ها بیکن کره‌ای بریزید. پیروگی لذیذ شما آماده است.

چند نکته برای تهیه‌ی پیروگی

  •  می‌توانید از پوره‌ی سیب‌زمینی برای پر کردن پیروگی استفاده کنید.
  • به جای پنیر موزارلا می‌توانید از پنیر پارمسان، پنیر چدار و یا هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید.

https://www.aparat.com/v/pZyfX