طرز تهیه نان پنیر و اسفناج

طرز تهیه نان پنیر و اسفناج

طرز تهیه نان پنیر و اسفناج

طرز تهیه نان پنیر و اسفناج 1280 1000 لبنیات صباح

طرز تهیه نان پنیر و اسفناج :در این دستور آشپزی طرز تهیه نان پنیر و اسفناج به عنوان یک وعده غذایی کامل آموزش داده می شود:

مواد لازم

  • نصف فنجان پنیر سفید
  • 80 گرم چدار پرنعمت کاهش یافته ، رنده شده
  • 100 گرم اسفناج منجمد ، ذوب شده و رطوبت اضافی آن را فشار دهید
  • 2 عدد پیاز، ریز خرد شده
  • 1 حبه سیر ، له شده
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
  • 30 گرم کره کم چرب
  • آرد ساده 2 فنجان
  • 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1 فنجان دوغ کره
  • 3 قاشق چایخوری دانه کنجد
طرز تهیه نان پنیر و اسفناج

طرز تهیه نان پنیر و اسفناج

طرز تهیه نان پنیر و اسفناج

  • پنیرها ، اسفناج ، پیازچه ، سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  • کره کم چرب را به آرد الک شده و بیکینگ پودر بمالید تا مخلوط شبیه خرده ریز شود. دوغ کره را هم بزنید تا فقط مخلوط شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی کرده ، کمی ورز دهید و به شکل یک چوب 20 سانتی متری در آورید. خمیر را به قسمت 10 برش داده و هر ورقه را به صورت مستطیل های 10 سانتی متری در آورید.
  • مخلوط اسفناج را به طور مساوی در 9 دور پخش کنید و سپس آنها را به صورت دسته های 3 تایی مرتب کنید.
  • پایه و کناره های قالب نان 20 سانتی متری را با کاغذ پخت بچرخانید. قالب نان را به صورت قائم در قسمت کوتاه قرار دهید و یک دسته خمیر را در قسمت کوتاه قالب قرار دهید، و به هم پیوستن خمیرها روی هم ادامه دهید تا قالب پر شود و سپس با دهمین دور ساده در بالا کار را تمام کنید.
  • بالای نان را با دوغ کره آمیخته کنید، دانه های کنجد را بپاشید و به مدت 30-35 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید، تا قهوه ای و پخته شود. این غذا را گرم سرو کنید.
همچنین بخوانید :  طرز تهیه شیرینی کانولی صدفی , شیرینی ایتالیایی

نکات کاربردی

این نان همراهی گرم و خوشمزه ای با سوپ های زمستانی است. این ماده برای مدت 2-3 روز در یخچال نگهداری می شود و برای اینکه تازه شود می توانید از آن در یک  پرس ساندویچ تست شده استفاده کنید.

ارزش غذایی در هر وعده

  • انرژی (کیلوژول) : 706
  • قندها (گرم): 2.1
  • پروتئین (گرم): 9.4
  • فیبر غذایی (گرم): 3.9
  • مجموع چربی (گرم): 6.3
  • سدیم (میلی گرم): 245
  • اشباع شده (گرم): 2.6
  • کلسیم (میلی گرم): 147
  • کربوهیدرات (گرم): 16.9
  • آهن (میلی گرم): 1.2