طرز تهیه کیک پنیری ساده

طرز تهیه کیک پنیری ساده

طرز تهیه کیک پنیری ساده

طرز تهیه کیک پنیری ساده 626 417 لبنیات صباح

طرز تهیه کیک پنیری ساده : کیک پنیری یا چیزکیک یک دسر شیرین است که از یک یا چند لایه تشکیل شده است. لایه اصلی و ضخیم، مخلوطی از یک پنیر نرم و تازه (نوعاً پنیر کوکتی، پنیر خامه ای یا ریکوتا) ، تخم مرغ و شکر است. اگر لایه زیرین وجود داشته باشد، اغلب شامل پوسته یا پایه ای است که از کلوچه‌های خرد شده (یا بیسکویت‌های دایجستیو) ، کراکرها، شیرینی یا گاهی کیک اسفنجی تهیه می‌شود.

کیک پنیری معمولاً با شکر شیرین می‌شود و ممکن است به طرق مختلف طعم‌دار شود. وانیل، ادویه‌ها، لیمو، شکلات، کدوتنبل یا سایر طعم‌دهنده‌ها ممکن است به لایه اصلی پنیر اضافه شوند. طعم‌های اضافی و جذابیت بصری ممکن است با قراردادن دسر آماده شده با میوه، خامه زده شده، آجیل، کلوچه‌ها، سس میوه، شربت شکلات یا سایر مواد اضافه شود.

شما می‌توانید در میهمانی‌های خود با کیک پنیری ساده ولی خوشمزه، از میهمانان پذیرایی کنید.

در این آموزش قصد داریم طرز تهیه یک چیز کیک ساده و فوری را ارائه دهیم:

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

مناسب برای: 6 تا 8 نفر

زمان کلی آماده‌سازی: 1 ساعت و 20 دقیقه (1 ساعت به دلیل سرد کردن)

مواد لازم

  • بیسکویت دایجستیو: 100 گرم
  • شکر: 50 گرم
  • کره آب شده: 50 گرم
  • پنیر خامه‌ای پرچرب: 500 گرم
  • خاک قند: 100 گرم
  • وانیل: حدود 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک پنیری ساده

مرحله اول: با استفاده از مخلوط‌کن شکر و بیسکویت را با هم میکس کنید و سپس کره آب شده را خیلی آرام‌آرام به مخلوط اضافه کرده و به‌خوبی به هم بزنید تا یکنواخت شود.

مرحله دوم: کاغذهای مخصوص کیک را درون قالب‌های موردنظر خود قرار دهید و با قاشق مخلوط بیسکویت را درون آن بریزید و سطح آن را با قاشق یا هر چیز مناسب دیگری صاف کنید و سپس آن‌ها را درون یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

مرحله سوم: در یک ظرف یا کاسه مخصوص به‌اندازه کافی بزرگ با استفاده از یک مخلوط‌کن یا یک قاشق چوبی، پنیر خامه‌ای و خاک قند و وانیل را به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

همچنین بخوانید :  طرز تهیه کلوچه دوغ بلوبری

مرحله چهارم: خامه پرچرب را به‌آرامی به مخلوط اضافه کنید و به‌خوبی هم بزنید. اطمینان حاصل کنید که هیچ حبابی درون مخلوط باقی نمی‌ماند.

مرحله پنجم: مخلوط خامه در مرحله قبل را روی بیسکویت سرد شده‌ای که در مرحله دوم آماده کرده بودید، قرار دهید و سطح آن را با یک قاشق فلزی یا هر وسیله مخصوص دیگری صاف و مرتب کنید.

مرحله ششم: کیک پنیری تقریباً آماده است اما باید آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود.

مرحله هفتم: کیک پنیری آماده است می‌توانید آن را از درون قالب درآورده و به قطعات مختلف برش دهید و میل کنید.

نوش جان