کاشت ناخن مصنوعی : امروزه استفاده از ناخن مصنوعی اتفاقی رایج یا بهقولمعروف مد شده است، ناخنهای مصنوعی میتوانند به شما کمک کنند خودتان را به با دنیای روبهجلوی مد و فشن جلو ببرید. استفاده ازناخنها ذاتاً به نوبه خود برای بدن مضر نیستند، اما پوشیدن و برداشتن آنها میتواند اسیدها و سایر مواد شیمیایی را درگیر کند که خود این امر میتواند باعث واکنشهای آلرژیک شود. آسیب به ناخنهای مصنوعی همچنین میتواند منجر به عفونتهای قارچی و سایر مشکلات شود.
مواردی که باید قبل از مراجعه به سالن آرایش خود یا داروخانه بدانید:
همه چیز درباره کاشت ناخن مصنوعی
انواع ناخنهای مصنوعی
ناخنهای مصنوعی در دو نوع اصلی وجود دارند: اکریلیک و ژل. نوع سوم، به نام ابریشم، اغلب برای رفع ناخن آسیبدیده یا تقویت نوک ناخن استفاده میشود.
ناخنهای مصنوعی اکریلیکی
این ماده پلاستیکی محبوبترین انتخاب برای کاشت ناخن است. وقتی پودری را با مایع مخلوط کرده و روی نوک ناخنهای چسب خورده خود را آرام با این ماده میپوشانید، پوسته سفتی ایجاد میکند. شما باید ناخنهای طبیعی خود را زبر کنید تا بهاندازه کافی خشن شود تا نوک ناخن به آن بپیوندد.
ازآنجاکه ناخنهای واقعی شما همیشه رشد میکنند، در نهایت شکاف کوچکی بین کوتیکول و ناخن اکریلیک خواهید دید. برای پرکردن شکافها باید هر 2-3 هفته یکبار به آرایشگاه ناخن برگردید یا خودتان این کار را انجام دهید. مواد شیمیایی موجود در پرکننده و پرکردن ممکن است ناخنهای واقعی شما را ضعیف کند.
اگر قبلاً به عفونت قارچی مبتلا شدهاید، ناخنهای مصنوعی میتوانند آن را بدتر کرده و یا به موارد دیگری منجر شوند.
ناخنهای مصنوعی ژل فرم
این مواد گرانتر و ماندگارتر از اکریلیک هستند. شما ژل را مانند لاک ناخن معمولی روی آن رنگ میکنید. سپس ناخنهای خود را زیر نور ماورا بنفش (UV) قرار میدهید تا ژل سفت شود.
نور ماورا UV بنفش میتواند باعث آسیب به پوست، از جمله چینوچروک و لکههای پیری شود. نور زیاد ماورا UV بنفش میتواند باعث سرطان پوست شود. اما هیچ موردی از سرطان پوست ناشی از لامپ UV در آرایشگاههای ناخن گزارش نشده است، حتی در میان مانیکورهایی که تمام روز دور چراغکار میکنند.
همه چیز درباره کاشت ناخن مصنوعی
مشکلات احتمالی ناخنهای مصنوعی
ناخنهای مصنوعی میتوانند نسبت به ناخنهای واقعی شما سخت باشند. مواردی که باید در نظر بگیرید شامل موارد زیر است:
واکنش آلرژیک ناخنهای مصنوعی
مواد شیمیایی مورداستفاده برای اتصال یا ازبینبردن ناخنهای مصنوعی میتوانند پوست شما را تحریک کنند. ممکن است قرمزی، چرک یا تورم در اطراف ناخنهای خود مشاهده کنید.
فونتهای باکتریایی یا قارچی
اگر ناخن مصنوعی خود را به چیزی بکوبید، ممکن است ناخن واقعی خود را از بستر ناخن خارج کنید. میکروبها، مخمر یا قارچها میتوانند وارد شکاف شده و رشد کنند. یک عفونت باکتریایی میتواند ناخنهای شما را سبز کند. از طرف دیگر، قارچ ناخن با لکه سفید یا زرد ناخن شروع میشود. ناخن ممکن است بهمرورزمان ضخیم شود و در موارد شدید ممکن است خرد شود. در صورت مشکوک بودن به عفونت به پزشک مراجعه کنید.
ناخن ضعیف شده برای ازبینبردن ناخنهای اکریلیک یا ژل، انگشتان خود را به مدت 10 دقیقه یا بیشتر در استون خیس میکنید. این ماده شیمیایی ناخنهای واقعی شما را بسیار خشک میکند و میتواند پوست شما را تحریک کند. برخی از ناخنهای مصنوعی باید برداشته شوند. این میتواند ناخنهای طبیعی شما را نازک، شکننده و ضعیف کند.
همه چیز درباره کاشت ناخن مصنوعی
آنچه شما میتوانید انجام دهید
اگر عاشق ظاهر ناخن مصنوعی هستید، این نکات میتواند به شما کمک کند تا با خیال راحت از آن لذت ببرید:
- اگر قبلاً قارچ ناخن داشتهاید، از ناخنهای مصنوعی دوری کنید. از آنها برای پوشاندن مشکلات ناخن استفاده نکنید.
- ناخنهایی بگیرید که میتوانند بهجای کنده شدن، خیس شوند و از بین بروند.
- از آرایشگر خود بخواهید کوتیکول ها را زیاد برش یا عقب نیندازد. آنها به محافظت در برابر عفونت کمک میکنند.
- سالنی را انتخاب کنید که ژل لاک را با چراغهای LED سختتر کند که دارای نور ماورا بنفش کمتری است. قبل از رفتن به زیر چراغ، یک ضدآفتاب با طیف گسترده (UVA / UVB) به دست خود بمالید.
- مخصوصاً بعد از اینکه آنها را در استون خیس کردید، از مرطوبکننده خامهای روی ناخنهای خود استفاده کنید.
- هرچند ماه یکبار از ناخنهای مصنوعی دوری کنید و اجازه بدهید که ناخنهایتان کمی هم رشد طبیعی خود را ادامه داده و خودش را بهبود ببخشد. این اجازه میدهد تا ناخنهای واقعی شما در معرض مواد شیمیایی نفس بکشند و بهبود یابند.