پنیر

پنیر به عنوان جزیی از گروه لبنیات، منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است. مصرف 30 گرم پنیر  در حدود 8 گرم پروتئین و 200 میلی گرم کلسیم به بدن می رساند. در حالی که 150 تا 200 گرم شیر (معادل یک لیوان شیر) چنین میزان کلسیمی را به بدن می رساند.

پنیر - Cheese

null
پنیر سفید تتراپک

پنیر سفید

پنیر روستایی صباح

پنیر روستایی

پنیر لاکتیکی 300گرمی

پنیر لاکتیکی

پنیر سالادی صباح

پنیر سفید ایرانی مخصوص سالاد

پنیر سفید استوانه ای صباح

پنیر فتا 900 گرمی نسبتا چرب

پنیر سفید 225

پنیر فتا نیم چرب

پنیر فتا 450 گرمی صباح

پنیر فتا 450 گرمی

پنیر لبنه 370 گرمی صباح

پنیر لبنه صباح

پنیر لاکتیکی 6 کیلوگرمی

پنیر لاکتیکی 6 کیلوگرمی

پنیر سفید ایرانی صباح

پنیر سفید ایرانی

پنیر فتا صباح

پنیر سفید ایرانی Feta

پنیر لاکتیکی 800 گرمی صباح

پنیر لاکتیکی 800 گرمی صباح

پنیر لاکتیکی 400گرمی

پنیر لاکتیکی 400 گرمی

پنیر پروسس200 گرمی صباح

پنیر پروسس 200 گرمی

پنیر پروسس دایره ای

پنیر پروسس صباح

مطالب مفید صباح

Useful Facts

پنیر چدار
پنیر چدار چیست ؟ 1125 750 لبنیات صباح

پنیر چدار چیست ؟

طرز تهیه پنیر فتا خانگی
طرز تهیه پنیر فتا خانگی 626 417 لبنیات صباح

طرز تهیه پنیر فتا خانگی

پنیر - Cheese

صباح

پنیر یکی از خوراکی های اصلی ما ایرانیان از خانواده لبنیات برای صبحانه و شام است. حفظ و نگهداری از پنیر یکی از سخت ترین کارها است. در این مقاله به شما روش صحیح نگهداری از پنیر را توضیح می دهیم .