لبنیات برای کودکان

لبنیات برای کودکان

لبنیات برای کودکان 1024 576 لبنیات صباح | تولید کننده محصولات لبنی | شیر | پنیر | ماست | دوغ | پنیر خامه ای

مصرف لبنیات برای کودکان از جمله نوشیدن شیر فواید بسیار زیادی برای رشد و سلامتی کودکان بهمراه دارد. تحقیقات جدید نشان می‌دهند که افزودن ۱ لیوان شیر به رژیم غذایی روزانه کودکان موجب ۵ درصد افزایش در سرعت راه رفتن…

ادامه مطلب
انواع ماست و خواص آن

انواع ماست و خواص آن

انواع ماست و خواص آن 1296 728 لبنیات صباح | تولید کننده محصولات لبنی | شیر | پنیر | ماست | دوغ | پنیر خامه ای

ماست هم از خانواده لبنیات به حساب می آید . که از تخمیر شیر بوسیله نوعی باکتری به نام لاکتوباسیلوس بوجود می آید. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می‌توان استفاده نمود؛ اما ماست‌های امروزی را عمدتا از شیر…

ادامه مطلب

طرز تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو

طرز تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو 1440 1440 لبنیات صباح | تولید کننده محصولات لبنی | شیر | پنیر | ماست | دوغ | پنیر خامه ای

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو : یکی از محبوب ترین سس های پاستا سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم دارد و شما می توانید در این مطلب با طرز تهیه این پاستا لذیذ آشنا شوید. طرز تهیه پاستا…

ادامه مطلب
پنیر و خواص آن

انواع پنیر و خواص آن

انواع پنیر و خواص آن 1920 700 لبنیات صباح | تولید کننده محصولات لبنی | شیر | پنیر | ماست | دوغ | پنیر خامه ای

پنیر هم از خانواده ی لبنیات به حساب می آید ، شاید در ایران تعداد پنیر هایی که مورد استفاده مصرف کننده قرار می گیرد به چند نوع پنیر مانند پنیر لیقوان ، پنیر موتزارلا، پنیر فتا یا دانمارکی محدود…

ادامه مطلب
شیر و خواص آن برای سلامتی

شیر و خواص آن برای سلامتی

شیر و خواص آن برای سلامتی 1963 914 لبنیات صباح | تولید کننده محصولات لبنی | شیر | پنیر | ماست | دوغ | پنیر خامه ای

همانگونه که میدانید , شیر دارای خواص فراوانی است و در رشد کودکان و نوجوانان نقش زیادی دارد، از سویی کلسیم موجود در شیر در استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها موثر است. اما در این مقاله می خواهیم…

ادامه مطلب
لبنیات صباح

لبنیات

لبنیات 1000 305 لبنیات صباح | تولید کننده محصولات لبنی | شیر | پنیر | ماست | دوغ | پنیر خامه ای

یکی از گروه های مواد غذایی که مصرف آن برای بدن بسیار مهم و ضروری است ، خانواده ی لبنیات نام دارد. توصیه می شود که روزانه 2 الی 4 واحد از این خانواده در رژیم غذایی افراد گنجانده شود.…

ادامه مطلب