همه چیز درباره پنیر خامه ای: تغذیه، سلامتی و فواید

درباره پنیر خامه ای

همه چیز درباره پنیر خامه ای: تغذیه، سلامتی و فواید

همه چیز درباره پنیر خامه ای: تغذیه، سلامتی و فواید 700 700 لبنیات صباح

درباره پنیر خامه ای : پنیر خامه ای یک پنیر نرم با قوام نرم است. طعم ملایمی دارد و دارای محبوبیت زیادی برای صرف با نان ، کراکر و نان شیرینی است.

این مقاله همه مواردی را که باید در مورد پنیر خامه ای بدانید ، از جمله تغذیه ، فواید سلامتی و نکات منفی آن توضیح می دهد.

درباره پنیر خامه ای

نحوه ساخت پنیر خامه ای

پنیر خامه ای معمولاً از خامه تهیه می شود اما می تواند با ترکیبی از خامه و شیر تهیه شود. ابتدا ، کرم با پاستوریزاسیون تحت عملیات حرارتی قرار می گیرد تا میکروارگانیسم های بالقوه خطرناک را از بین ببرد. سپس ، باکتریهای اسید لاکتیک به میان آمده و پنیر را تا حدی اسیدی می کنند. سپس قطرات چربی حاصل از کرم به قطره های کوچکتر و یکنواخت تقسیم می شوند و محصولی صاف ایجاد می کنند.

مواد افزودنی مانند آدامس لوبیای خرنوب و کاراگینان پنیر را غلیظ می کنند. سرانجام ، یک آنزیم لخته کننده – مشتق شده از هر دو منبع گیاهی یا حیوانی – برای بهبود استحکام ترزیق می شود.

به عنوان مثال ترکیب رایج پنیر خامه ای در ایالات متحده ، باید حداقل حاوی 33٪ چربی باشد و از نظر وزنی کمتر از 55٪ رطوبت داشته باشد. با این حال ، در برخی از کشورها ، ممکن است محتوای چربی بیشتری مورد نیاز باشد.

درباره پنیر خامه ای

خلاصه

پنیر خامه ای از خامه یا ترکیبی از خامه و شیر تهیه می شود. با افزودن باکتری های اسید لاکتیک کمی اسیدی می شود.

نکات تغذیه ای پنیر خامه ای

انواع بسیاری از پنیر خامه ای برای خرید در دسترس است ، از جمله معمولی ، دو خامه ، تند و طعم دار. بنابراین ، مشخصات غذایی آن به محصول و مارک خاص بستگی دارد.

به طور کلی ، 1 اونس (28 گرم) پنیر خامه ای به طور کلی شامل موارد زیر است:

کالری: 99

پروتئین: 2 گرم

چربی: 10 گرم

کربوهیدرات: 2 گرم

فیبر: 0 گرم

ویتامین A:  تقریبا 10% ارزش روزانه

ریبوفلاوین (ویتامین B2): 5% ارزش روزانه

پنیر خامه ای سرشار از چربی است و حاوی مقدار کمی کربوهیدرات و پروتئین است. منبع خوبی از ویتامین A است و مقداری از ریبوفلاوین (ویتامین B2)  کمک می کند.

پنیر خامه زده حاوی چربی کمتری و کالری کمتری در هر وعده است.

خلاصه

پنیر خامه ای سرشار از چربی و منبع خوبی از ویتامین A و ریبوفلاوین است.

فواید مصرف پنیر خامه ای

گذشته از خوشمزه بودن ، پنیر خامه ای فواید سلامتی هم دارد.

منبع خوب ویتامین A

پنیر خامه ای حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A است.

فقط 1 اونس (28 گرم) حاوی 87 میلی گرم ویتامین A است این ویتامین محلول در چربی است و به ویژه برای بینایی شما مهم است.

همچنین بخوانید :  مصرف لبنیات در رژیم غذایی

همچنین از سیستم ایمنی بدن شما پشتیبانی می کند و به محافظت از یکپارچگی بسیاری از بافت ها مانند پوست ، ریه ها و روده ها کمک می کند.

آنتی اکسیدان ها را تأمین می کند

پنیر خامه ای منبع چندین آنتی اکسیدان است که از بدن شما در برابر مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد دفاع می کند. وقتی سطح رادیکال های آزاد در بدن شما خیلی زیاد شود ، می تواند منجر به آسیب سلولی شود.

پنیر خامه ای حاوی مقادیر کمی آنتی اکسیدان کاروتنوئید ، از جمله لوتئین و زاگزانتین است که به ویژه برای سلامت چشم بسیار مهم هستند.

ممکن است اثرات پروبیوتیکی داشته باشد

پنیر خامه ای با استفاده از یک کشت اولیه از باکتری های اسید لاکتیک تهیه می شود.

برخی از این سویه های باکتری ها پروبیوتیک هستند که باکتری های دوستانه ای هستند که فواید سلامتی دارند.

به عنوان مثال ، برخی از گونه های لاکتوباسیلوس با کاهش پاسخ التهابی از سیستم ایمنی بدن شما پشتیبانی می کنند ، در حالی که گونه های دیگر هنگام قرار گرفتن در معرض عفونت ، سیستم ایمنی بدن شما را تحریک می کنند.

اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه منبع اصلی انرژی سلولهای روده بزرگ است. پنیر خامه ای همچنین التهاب را در بدن شما کاهش می دهند ، که ممکن است به افرادی که دارای برخی اختلالات التهابی هستند ، سودمند باشد.

این نتایج امیدوار کننده است ، اما مطالعات انسانی مورد نیاز است.

از آنجا که گرمایش باعث از بین رفتن پروبیوتیک ها می شود ، به دنبال پنیر خامه ای با برچسب “پروبیوتیک” باشید ، به این معنی که این محصول دارای پروبیوتیک زنده است.

کم لاکتوز

لاکتوز نوعی قند است که در محصولات لبنی مانند شیر ، پنیر و ماست یافت می شود.

با این حال ، برخی از افراد قادر به هضم این قند نیستند. این وضعیت عدم تحمل لاکتوز نامیده می شود ، که می تواند علائمی مانند نفخ ، گاز و اسهال ایجاد کند

افرادی که به این بیماری مبتلا هستند باید محصولات لبنی را محدود یا از مصرف آنها اجتناب کنند.

با این حال ، تحقیقات نشان می دهد که بیشتر افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز می توانند مقادیر کمی تا 12 گرم لاکتوز را در هر وعده تحمل کنند.

از آنجایی که پنیر خامه ای حاوی کمتر از 2 گرم لاکتوز در هر انس (28 گرم) است ، افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز ممکن است با آن مشکلی نداشته باشند.

خلاصه

پنیر خامه ای منبع بسیار خوبی از ویتامین A ، کم لاکتوز و منبع خوبی از آنتی اکسیدان است. همچنین ممکن است اثرات پروبیوتیکی داشته باشد.

همچنین بخوانید :  اهمیت خوردن وعده صبحانه سالم به ویژه برای کودکان

نکات منفی احتمالی

پنیر خامه ای با وجود فوایدی که برای سلامتی دارد ، ممکن است نکات منفی داشته باشد.

کم پروتئین است

پنیر خامه ای حاوی مقدار کمی پروتئین است که یک قسمت معمولی 1 اونس (28 گرم) کمتر از 2 گرم تأمین می کند. این به طور قابل توجهی کمتر از بسیاری از اشکال دیگر پنیر نرم ، از جمله پنیر بری و بز است

پروتئین برای حفظ توده و قدرت عضلانی ضروری است. همچنین به شما کمک می کند بعد از غذا سیر شوید.

بنابراین ، شما باید بسیاری از منابع خوب دیگر پروتئین مانند گوشت ، ماهی ، تخم مرغ ، لوبیا ، عدس و سایر غذاهای لبنی را بخورید.

درباره پنیر خامه ای

ماندگاری کوتاه

ماندگاری پنیر خامه ای نسبتاً کوتاه است.

عواملی مانند پردازش ، بسته بندی و نگهداری بر روی تازه ماندن آن تأثیر می گذارد.

اگرچه پاستوریزاسیون میکروارگانیسم های خطرناک را از بین می برد ، اما میزان بالای آب آن هنوز هم خطر آلودگی میکروبی را ایجاد می کند.

به طور کلی ، پنیر خامه ای باید ظرف 2 هفته از زمان باز شدن خورده شود و در یخچال نگهداری شود.

برای کاهش رشد میکروبی ، آن را با چاقوی تمیز پخش کنید و همیشه بسته بندی را دوباره بسته بندی کنید. پنیر خامه ای باید تا تاریخ انقضا تمام شود و در صورت مشاهده بوی نامطبوع یا کپک از آن دور ریخته شود.

خلاصه

پنیر خامه ای پروتئین کمی دارد و باید ظرف 2 هفته پس از باز شدن خورده شود.

یک ماده متنوع

پنیر خامه ای بسیار متنوع است.

بافت خامه ای آن باعث می شود ماده محبوب در غذاهای شیرین و شور باشد. در حالی که عمدتا به عنوان پخش روی نان ، کراکر و نان تست استفاده می شود ، همچنین به مواد ساندویچی یا سیب زمینی پخته شده و همچنین سس های خامه ای اضافه می شود.

حتی می توان آن را با ماهی سالمون دودی به عنوان یک میان وعده یا غذای دلپذیر جفت کرد.

علاوه بر این ، این مورد برای کیک های پنیر و سایر دسرها مانند براونی ها و کلوچه ها محبوب است.

خلاصه

پنیر خامه ای یک محبوبیت گسترده است که در کالاهای پخته شده ، مانند کیک پنیر نیز استفاده می شود.

سخن آخر

پنیر خامه ای نوعی لبنیات متنوع است.

منبع خوبی از ویتامین A است و لاکتوز زیادی تأمین نمی کند. با این حال ، پروتئین کم و چربی و کالری زیادی دارد ، بنابراین بهتر است از آن در حد متوسط استفاده کنید.