نان موزی با جو دوسر و شربت افرا

نان موزی با جو دو سر و شربت افرا

نان موزی با جو دوسر و شربت افرا

نان موزی با جو دوسر و شربت افرا 1620 1080 لبنیات صباح

طرز تهیه نان موزی با جو دوسر و شربت افرا استفاده از کفیر ساده برای این نوع نان موزی با جو دو سر ارزش غذایی را افزایش داده و به آنها بافتی خامه‌ای می‌بخشد. استفاده از شربت کاملاً ادویه‌ای افرا همراه با موز رسیده این گزینه را به جایگزینی مناسب برای نان موز پرکالری تبدیل می‌کند. از گردو یا هر ترکیبی از مغزهای آجیل موردعلاقه خود می‌توانید برای این نوع نان استفاده کنید.

نان موزی با جو دوسر

زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه
تعداد: برای 2 نفر

مواد لازم

• 1 فنجان کفیر ساده
• 1⁄2 فنجان شیر
• 1 فنجان جو دوسر
• 1⁄2 فنجان گردوی خرد شده، تقسیم شده
• 1⁄4 قاشق چایخوری دارچین
• 1⁄4 قاشق‌چای‌خوری ادویه‌جات
• 2 قاشق غذاخوری شربت افرا، تقسیم شده
• 2 موز کوچک رسیده، برش خورده

دستورالعمل آماده‌سازی

در کاسه مخلوط متوسط یا ظرف پلاستیکی با درب، کفیر، شیر و جو دوسر را ترکیب کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. به مواد باقی‌مانده حدود 2 قاشق غذاخوری آجیل و 1 قاشق غذاخوری شربت افرا برای تزئین لازم است، اضافه کنید. یک شب یا حداقل 8 ساعت روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. وقتی آماده سرو شد، تقریباً نیمی از برش‌های موز را در ته لیوان‌ها یا کاسه‌های سرو قرار دهید، مخلوط جو دو سری را که آماده کردید به طور مساوی بین آنها تقسیم کنید. روی آن را با برش‌های موز، گردو و شربت افرا تزئین کنید.

سهولت آماده‌سازی: آسان

زمان کل: یک شب یا حداقل 8 ساعت در یخچال قرار دهید

همچنین بخوانید :  طرز تهیه چیز کیک ساده