طرز تهیه کلوچه دوغ بلوبری

کلوچه دوغ بلوبری

طرز تهیه کلوچه دوغ بلوبری

طرز تهیه کلوچه دوغ بلوبری 584 343 لبنیات صباح

طرز تهیه کلوچه‌ دوغ بلوبری

کلوچه دوغ بلوبری به دلیل داشتن دوغ و ماست یونانی، بسیار مرطوب بوده و فیبر اضافی موجود ناشی از کتان به شما کمک می‌کند تا سیر شوید. این کلوچه‌ها بسیار خوشمزه هستند، به‌ویژه اینکه بسیاری از کودکان و بچه‌ها از آن خوششان خواهد آمد.

  • زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • کل زمان: 40 دقیقه
  • مناسب برای: 12 نفر

مواد لازم برای تهیه کلوچه‌ دوغ بلوبری

  • 2 فنجان آرد گندم کامل
  • 1⁄4 فنجان کتان آسیاب شده
  • 1⁄2 قاشق‌چای‌خوری بیکینگ‌پودر
  • 1⁄2 قاشق‌چای‌خوری جوش شیرین
  • 1⁄2 قاشق چایخوری نمک
  • 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1⁄2 فنجان شکر قهوه‌ای روشن
  • 2 تخم‌مرغ بزرگ
  • 3⁄4 فنجان دوغ
  • 1⁄2 فنجان ماست یونانی ساده
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو
  •  1⁄2 فنجان بلوبری تازه

طرز تهیه کلوچه دوغ بلوبری

  • فر را از قبل تا 350 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • ابتدا پنج ماده خشک را با هم مخلوط کرده و مخلوط را کنار بگذارید. در یک کاسه جداگانه، 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک را با شکر قهوه‌ای هم بزنید تا خامه‌ای شود. هر بار 2 تخم‌مرغ بزرگ اضافه کنید، بعد از هر بار افزودن خوب هم بزنید. دوغ، ماست، وانیل و پوست لیمو را اضافه کنید. دوباره مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. اگر خمیر کمی سفت و خشن به نظر برسد اشکالی ندارد. مخلوط آرد را اضافه کنید، فقط با سرعت کم تا زمانی که خمیر یکدست شود، آن را هم بزنید.
  • بلوبری را به‌آرامی با دست هم بزنید تا خوب مخلوط شود. قالب مخصوص کلوچه را چرب کنید یا از آستر استفاده کنید. خمیر را در فنجان‌های کلوچه‌ای بریزید (به‌اندازه یک‌چهارم فنجان را پر کنید). در صورت تمایل هر مافین را با کمی شکر درشت قهوه‌ای می‌توانید تزئین کنید.
  • در دمای 350 درجه سانتیگراد به مدت 25-20 دقیقه بپزید.
  • از قالب خارج کنید و روی قفسه خنک‌کننده قرار دهید تا از بخار ته کلوچه‌ها جلوگیری کنید.
همچنین بخوانید :  طرز تهیه اسموتی انبه و موز