طرز تهیه پنیر فتا خانگی

طرز تهیه پنیر فتا خانگی

طرز تهیه پنیر فتا خانگی

طرز تهیه پنیر فتا خانگی 1024 680 لبنیات صباح

طرز تهیه پنیر فتا خانگی

پنیر فتا خانگی : پنیر فتا یا پنیر سفید با طعم ملایم و بافت نرم،  موردعلاقه بسیاری از افراد بوده و سازگار با بسیاری از دستورالعمل‌های غذایی است.

فتا که از پنیرها و غذاهای کلاسیک یونان است، کالری کمتری نسبت به بسیاری از پنیرهای دیگر دارد و عطروطعم نسبتاً شدید آن بدان معنی است که می‌توانید از پنیر کمتری استفاده کنید بدون اینکه عطروطعم آن را از بین ببرید؛ بنابراین این عامل یک نوع مزیت است. اما شاید بهترین خبر برای شما این باشد که شما می‌توانید پنیر فتا را در خانه به طرز خیلی شگفت‌انگیز ساده‌ای برای مصارف خانگی خود درست کنید. درست‌کردن پنیر فتا در خانه آسان است و این محصول دست ساخت در خانه واقعاً ارزش تلاش دارد.

به طور سنتی، یونانی‌ها از شیر گوسفند یا بز برای تهیه این نوع پنیر استفاده می‌کنند. برای تهیه پنیر فتا خانگی خود، از شیر بز یا گاو یا حتی مخلوطی از هر دو استفاده کنید. فتا تولید شده از شیر گاو، پنیری با بافت کمی سفت‌تر ایجاد می‌کند. برای سرو، از آب‌نمک برداشته و اجازه دهید پنیر قبل از سرو به‌صورت خشک در بیاید.

مواد لازم برای تهیه پنیر فتا خانگی

  • نصف لیوان آب‌معدنی یا آب تصفیه شده
  • نصف قاشق‌چای‌خوری کلرید کلسیم
  • نصف قاشق‌چای‌خوری مایه پنیر مایع
  • چهار کیلوگرم شیر کامل (محلی)
  • ربع قاشق چایخوری استارتر پنیر فتا مرغوب به‌عنوان عامل شروع‌کننده

پنیر فتا خانگی

نکاتی در مورد یافتن مواد تشکیل‌دهنده پنیر فتا خانگی

  • کلرید کلسیم نمکی است که به طور طبیعی وجود دارد و به دستیابی به یک بافت سفت‌تر کمک می‌کند. می‌توانید کلرید کلسیم را به‌صورت آنلاین یا در فروشگاه‌های تهیه پنیر پیدا کنید.
  • در مورد مایه پنیر مایع، می‌توانید به‌صورت آنلاین یا در فروشگاه‌های مواد غذایی سالم یا بخش‌های مواد غذایی بهداشتی موجود در فروشگاه‌های مواد غذایی بزرگ‌تر پیدا کنید.
  • استارتر پنیر فتا یا MT1 به‌صورت آنلاین یا فروشگاه‌های لوازم پنیرسازی در دسترس است.

تهیه آب نمک لازم برای تهیه پنیر فتا خانگی

  • 8 فنجان آب تصفیه شده
  • 5 قاشق غذاخوری نمک درشت دریایی
  • 1 قاشق چایخوری کلرید کلسیم
  • ربع قاشق چایخوری سرکه سفید

دستورالعمل‌ تهیه پنیر فتا خانگی

  • ربع فنجان آب و نصف قاشق چایخوری کلرید کلسیم را به یک کاسه کوچک اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه کوچک دیگر، ربع فنجان آب را با نصف قاشق‌چای‌خوری مایه پنیر مخلوط کنید.
  • یک قابلمه را روی اجاق‌گاز آماده کنید. شیر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط ​​و کم قرار دهید. شیر را با کمک یک دماسنج فوری تا 86 درجه فارنهایت (30 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  • استارتر پنیر را روی سطح شیر بپاشید. اجازه دهید استارتر به مدت 3 تا 5 دقیقه بدون هم زدن حل شود، سپس خوب هم بزنید. روی آن را بپوشانید و دما را به مدت 1 ساعت در 86 درجه فارنهایت (30 درجه سانتیگراد) نگه دارید.
  • مخلوط کلرید کلسیم و آب را در شیر ریخته و به مدت 1 دقیقه هم بزنید. مخلوط مایه پنیر را اضافه کرده و به مدت 1 یا 2 دقیقه دوباره هم بزنید.
  • بگذارید شیر در دمای اتاق بماند تا حدود 1 ساعت به حالت کشک درآید. با فشار دادن آرام لبه کشک با چاقوی پالت یا پشت قاشق، از نظر استحکام آن بررسی کنید.
  • سپس، کشک را به مربع‌های 2 تا 3 سانتی برش دهید (تا انتهای قابلمه را برش دهید). با کفگیر لاستیکی به‌آرامی هم بزنید. سپس اجازه دهید کشک‌های هم زده، 5 تا 10 دقیقه بمانند.
  • مجدداً هم بزنید، درجه حرارت را در 86 درجه فارنهایت (30 درجه سانتیگراد) حفظ کنید، تا زمانی که کشک‌ها در ته قابلمه فروکش کنند (حدود 20 دقیقه)
  • مایع (آب پنیر) را با ملاقه بیرون بیاورید و آن را دور بریزید و یا برای استفاده دیگر ذخیره کنید.
  • قالب‌های پنیر خود را آماده کنید. با استفاده از یک قاشق شکاف‌دار کشک‌ها را داخل قالب‌ها بریزید و روی آن را با انتهای پارچه‌های پنیر بپوشانید. یک قالب را روی دیگری قرار دهید و کمی فشار دهید. بگذارید مایع خالی شود، حداقل 4 ساعت بعد جای قالب را تغییر دهید و کشک‌ها را چندین بار هم بزنید و پنیر را درون قالب‌ها بریزید تا پنیر سفت شود.
  • برای تهیه آب‌نمک، 8 فنجان آب، نمک دریا، 1 قاشق‌چای‌خوری کلرید کلسیم و سرکه سفید را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. پنیر را در آب‌نمک غوطه‌ور کرده و بگذارید حداقل 8 ساعت و حداکثر 3 هفته خیس بخورد.

-- بارگیری کد امنیتی --