طرز تهیه نان کدو حلوایی

نان کدو حلوایی

طرز تهیه نان کدو حلوایی

طرز تهیه نان کدو حلوایی 1200 800 لبنیات صباح

طرز تهیه نان کدو حلوایی :  نان کدو حلوایی نه تنها فرصت امتحان کردن یک نان خوشمزه را پیدا می‌کنید، بلکه از مواد مغذی موجود در کدو حلوایی هم برخوردار می‌شوید‌.

مواد لازم برای تهیه‌ی نان کدو حلوایی

  • پوره‌ی کدو حلوایی: دو فنجان
  • شکر دانه ریز: دو فنجان
  • روغن: نصف فنجان
  • تخم مرغ بزرگ: سه عدد
  • ادویه‌ی پای کدو حلوایی: یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: سه چهارم قاشق چای‌خوری
  • آرد گندم: دو و یک چهارم فنجان
  • دانه‌ی کدو حلوایی رست‌ شده: یک چهارم فنجان
  • نمک: نصف قاشق چای‌‌خوری

طرز تهیه‌ی نان کدو حلوایی

۱.
برای تهیه‌ی نان کدو حلوایی به عنوان یک عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه، ابتدا باید فر را روی ۱۷۶ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. قالب لوف را با کمی کره یا روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۲.
برای تهیه‌ی پوره‌ی کدو حلوایی به نصف کدو حلوایی نیاز دارید. تخمه‌های کدو حلوایی را با قاشق در بیاورید و پوست کدو حلوایی را بگیرید. کدو حلوایی را در یک قابلمه بریزید و آن را با مقداری آب و شکر، آب‌پز کنید. زمانی که تقریبا سه قاشق غذاخوری آب کف قابلمه باقی ماند، حرارت را خاموش کنید.

مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را در مخلوط‌کن مخلوط کنید و اگر شیرینی‌اش کم بود، کمی شکر به آن اضافه کنید.

۳.
در یک کاسه‌ی بزرگ شکر دانه ریز، پوره‌ی کدو حلوایی، روغن کانولا و تخم مرغ‌ها را مخلوط کنید. با همزن دستی مواد را بزنید تا نرم و یک‌دست شوند. ادویه‌ی پای کدو حلوایی، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب بزنید تا یک‌دست شوند.

۴.
آرد را اضافه کنید و خوب بزنید تا مواد به‌خوبی با هم ترکیب شوند. خمیر به دست آمده را در قالب لوف بریزید و آن را با یک کفگیر پلاستیکی کوچک یا یک قاشق صاف کنید.

همچنین بخوانید :  طرز تهیه میان وعده سینه مرغ و پنیر فتا

۵.
برای رست کردن دانه‌های کدو حلوایی، دانه‌ها را به همراه مواد چسبناک‌شان در ظرف حاوی آب بریزید. در این روش دانه‌ها روی آب می‌آیند. دانه‌ها را آبکش کنید و سپس با حوله‌ی کاغذی خشک کنید‌.

دانه‌ها را روی سینی فر پخش کنید و یک دوم قاشق چای‌خوری روغن زیتون روی آن‌ها بریزید. با دست دانه‌ها را زیر و رو کنید تا روغن به خورد آن‌ها برود. روی دانه‌ها کمی نمک دریایی بریزید. فر را روی ۱۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد بگذارید و دانه‌ها را در طبقه‌ی وسط فر، که از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده، قرار دهید تا رست شوند.

۶.
پس از ۱۵ دقیقه، سینی را از فر خارج کنید. دانه‌ها را هم بزنید و دوباره سینی را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

رست کردن دانه‌های کدو حلوایی را بهتر است قبل از اینکه نان را درست کنید، انجام دهید‌. دانه‌های رست شده‌ی کدو حلوایی را روی خمیر بپاشید و به آرامی و با کفگیر فشار دهید تا به خمیر بچسبند.

۷.
قالب حاوی نان کدو حلوایی را به مدت ۶۵ تا ۷۵ دقیقه در فر قرار دهید. سپس درب‌ فر را باز کنید و یک خلال دندان در مرکز نان کدو حلوایی فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بود، یعنی نان پخته است. اگر نان به خلال دندان چسبید، باید بگذارید بیشتر در فر بماند.

در نهایت قالب را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود. نوش جان.

دسته بندی آشپزی