طرز تهیه تست فرانسوی با توت فرنگی

تست فرانسوی با توت فرنگی

طرز تهیه تست فرانسوی با توت فرنگی

طرز تهیه تست فرانسوی با توت فرنگی 1000 667 لبنیات صباح

طرز تهیه تست فرانسوی با توت فرنگی : اگر به دنبال تهیه‌ی یک میان وعده و یا صبحانه‌ی متفاوت و لذیذ برای خود و کودک خود هستید ، تست فرانسوی با توت‌فرنگی بهترین گزینه است. ترکیب نان تست با خامه و توت‌فرنگی تازه، این صبحانه‌ی دلپذیر را به‌یادماندنی خواهد کرد.

تست فرانسوی با توت‌فرنگی به عنوان صبحانه برای بچه‌های بد غذا یک گزینه‌ی عالی است؛ چون تقریبا همه‌ی بچه‌ها توت‌فرنگی را دوست دارند و از خوردن آن در وعده‌ی صبحانه لذت می‌برند. با تهیه‌ی فرنچ تست یا تست فرانسوی با توت‌فرنگی، بچه‌ها از مواد مغذی موجود در توت فرنگی مانند ویتامین C، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A و… برخوردار می‌شوند.

تغذیه مناسب برای کودکان

تست فرانسوی با توت فرنگی

جالب است بدانید که تهیه‌ی این صبحانه‌ی جذاب و خوش‌طعم نه به مواد چندان زیادی نیاز دارد و نه زمان زیادی از شما می‌گیرد. پس هرچه زودتر دست به کار شوید و کودک‌تان را با این صبحانه‌ی لذید، هیجان‌زده کنید.

مواد لازم برای تهیه‌ی تست فرانسوی با توت‌فرنگی

  • نان تست: چهار عدد
  • توت‌فرنگی: دو فنجان
  • تخم مرغ: هشت عدد
  • شیر: دو فنجان
  • خامه: نصف فنجان
  • شکر: دو قاشق سوپ‌خوری
  • پوست لیموترش: نصف قاشق چای‌خوری
  • عصاره‌ی وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پودر قند: یک قاشق چای‌خور
  • نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه‌ی تست فرانسوی با توت‌فرنگی

۱.
توت‌فرنگی‌ها را بشویید. کلاهک یا برگ آن را جدا کنید. سپس آن‌ها را به قطعات باریک برش بزنید و کنار بگذارید.

۲.
پوست لیموترش تازه را رنده کنید. در یک کاسه، تخم مرغ‌ها، شیر، خامه‌ی زده شده، شکر، پوست رنده شده‌ی لیموترش، عصاره‌ی وانیل و نمک را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید. در صورت تمایل، می‌توانید کمی دارچین به مواد اضافه کنید. سپس کاسه را کنار بگذارید.

۳.
یک ماهیتابه‌ی نچسب روی اجاق بگذارید‌ و مقداری کره داخل آن بریزید‌. اجازه دهید کره آب شود.

همچنین بخوانید :  طرز تهیه پودینگ قهوه

۴.
تست‌ها را داخل مخلوط تخم مرغ فرو کنید و آن‌ها را برگردانید تا هر دو طرف تست در مخلوط آغشته شود.

سپس تست‌ها را بلافاصله در ماهیتابه قرار دهید‌. هر طرف نان‌ را حدود دو دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود‌. همین که تست طلایی شود کافی است و نیازی نیست رنگ آن قهوه‌ای شود؛ چون مصرف نان برشته و سوخته برای سلامتی مضر است. این مرحله را برای تمام تست‌ها انجام دهید.

۵.
زمانی که تمام تست‌ها را سرخ کردید، آن‌ها را در یک بشقاب قرار دهید. در صورت تمایل می‌توانید کمی خامه شکلاتی روی تست‌ها بمالید.

مقداری از توت‌فرنگی‌های خردشده را روی هر تست قرار دهید و روی آن را با کمی پودر قند تزیین کنید. تست فرانسوی با توت‌فرنگی آماده است. نوش جان.

چند نکته برای تهیه‌ی تست فرانسوی با توت‌فرنگی برای بچه‌های بد غذا

  • به‌ جای سرخ کردن تست، می‌توانید آن را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  • توجه داشته باشید که نانی که برای تهیه‌ی تست فرانسوی استفاده می‌کنید نباید تازه باشد؛ وگرنه له و خمیر می‌شود. بنابراین اگر نانی که استفاده می‌کنید تازه است، آن را یک روز کنار بگذارید.
  • به‌ جای عصاره‌ی وانیل می‌توانید از پودر وانیل استفاده کنید.
  • می‌توانید روی تست فرانسوی خامه شکلاتی، شکلات آب شده یا خامه بزنید.
  • به ‌جای نان تست می‌توانید از نان ایتالیایی استفاده کنید.