طرز تهیه‌ مربای موز

مربای موز

طرز تهیه‌ مربای موز

طرز تهیه‌ مربای موز 1800 1000 لبنیات صباح

طرز تهیه‌ مربای موز خانگی : یک مربای خاص و خوشمزه  که شاید کمتر کسی آن را امتحان کرده باشد. اما هر کس که آن را تست کند، طرفدار همیشگی‌اش می‌شود. این مربا علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است، یک مربای بسیار مغذی هم محسوب می‌شود. موز سرشار از پتاسیم، ویتامین B6، ویتامین C، منیزیم، مس و منگنز است.
پتاسیم موجود در موز به حفظ ضربان منظم قلب و تحریک ترشح انسولین برای کنترل قند خون کمک می‌کند‌. تهیه‌ی مربای موز بسیار آسان است و در کمتر از ۶۰ دقیقه آماده می‌شود.

آموزش آشپزی با صباح

طرز تهیه مربای موز

مواد لازم برای تهیه‌

  • موز: شش عدد
  • شکر: دانه ریز یک و یک چهارم فنجان
  • شکر: قهوه‌ای دو قاشق غذاخوری
  • آب: دو قاشق غذاخوری
  • آب ‌لیموترش تازه: یک قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مربای موز خوشمزه و لذیذ

۱.
برای تهیه مربای موز مجلسی، ابتدا موز‌ها را خوب بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس آن‌ها را از وسط نصف کنید. در یک کاسه، موز و شکر دانه ریز و شکر قهوه‌ای را مخلوط کنید. به کمک یک چنگال، موزها را له کنید. این کار را ادامه دهید تا موز و شکر با هم مخلوط شوند. مخلوط داخل کاسه را به یک قابلمه منتقل کنید و آن را روی حرارت کم بگذارید و اجازه دهید به جوش آید.

۲.
آب ‌لیموترش تازه، آب و نمک را اضافه کنید. هر از چند گاهی مربا را هم بزنید. اجازه دهید مربا روی حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه به جوش آید و کمی غلیظ شود.

۳.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره‌ی وانیل را به آن اضافه کنید. قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را در شیشه‌ی مدنظر بریزید و در یخچال بگذارید. مربا‌ی موز شما آماده است. نوش جان.

همچنین بخوانید :  طرز تهیه شیرینی کانولی صدفی , شیرینی ایتالیایی